20/07/2021

Καλώδιο ανίχνευσης κραδασμών περίφραξης από την ETER

Την ανάγκη προστασίας περιμέτρων με πάντοτε έγκυρη ανίχνευση, χωρίς ψεύτικους συναγερμούς, έρχονται να καλύψουν οι λύσεις του καλωδίου ανίχνευσης κραδασμών του Ιταλικού οίκου Eter, αποτελώντας μια πιο προηγμένη αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά απλή στην εγκατάσταση λύση.

Την ανάγκη προστασίας περιμέτρων με πάντοτε έγκυρη ανίχνευση, χωρίς ψεύτικους συναγερμούς, έρχονται να καλύψουν οι λύσεις του καλωδίου ανίχνευσης κραδασμών του Ιταλικού οίκου Eter, αποτελώντας μια πιο προηγμένη αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά απλή στην εγκατάσταση λύση. Το καλώδιο αυτό τοποθετείται απευθείας επάνω στην περίφραξη, με μέγιστο μήκος κάθε ζώνης ανίχνευσης έως 300 μέτρα. Με χρήση τεχνολογίας ανάλυσης DSIGP® αποκλείει τις φυσιολογικές δονήσεις της περίφραξης που προέρχονται από αέρα, βροχή και άλλες φυσιολογικές καιρικές συνθήκες, καθώς και τυχόν ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές, ξεχωρίζοντας και σηματοδοτώντας μόνο τις πραγματικές απόπειρες παραβίασης ή σκαρφαλώματος της περίφραξης.  Η εξαιρετικά απλή τοποθέτηση τους περιλαμβάνει το κέντρο ανάλυσης πάνω στο οποίο συνδέεται το καλώδιο ανίχνευσης, όπου αν το κέντρο είναι μιας ζώνης διατρέχει 300m περίφραξης προς μια πλευρά, ενώ αν είναι δυο ζωνών τότε διατρέχει 300m προς κάθε πλευρά ξεχωριστά (σύνολο 600m κάλυψης), και στην άλλη άκρη του καλωδίου τοποθετείται παθητική συσκευή τερματισμού. Το κέντρο ανάλυσης ενσωματώνει πλήκτρο παραμετροποίησης, ώστε να ρυθμιστεί η επιθυμητή ευαισθησία και ανοχή του συστήματος, και διαθέτει εξόδους NC τόσο για την κάθε ζώνη ξεχωριστά όσο και για προστασία Tamper. Τέλος, για εγκατάσταση σε σημεία έντονων μεταπτώσεων στη θερμοκρασία ή ισχυρών ανέμων, το σύστημα διαθέτει ως παρελκόμενο συσκευή μετρητή ταχύτητας ανέμου με ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας, το οποίο συνδέεται απευθείας επάνω στο κέντρο ανάλυσης, το ενημερώνει για απότομες μεταβολές ώστε να προσαρμοστεί αυτόματα η ευαισθησία του, διασφαλίζοντας ακόμη μικρότερη πιθανότητα ψευδούς συναγερμού.

Rakson, τηλ: 210-9404000.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.