01/11/2021

Νew FACT series από την Dahua

Κάτι νέο και ίσως το πιο σημαντικό που έρχεται από την Dahua στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Εμπλουτίζοντας την γκάμα της στα standalone συστήματα ελέγχου πρόσβασης, το νέο μοντέλο της σειράς ASI3213G-MW της σειράς FACT έρχεται να δώσει λύση και στα καταστήματα λιανικής.

Κάτι νέο και ίσως το πιο σημαντικό που έρχεται από την Dahua στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Εμπλουτίζοντας την γκάμα της στα standalone συστήματα ελέγχου πρόσβασης, το νέο μοντέλο της σειράς ASI3213G-MW της σειράς FACT έρχεται να δώσει λύση και στα καταστήματα λιανικής. Σε χώρους όπου η πρόσβαση πρέπει να είναι εξουσιοδοτημένη σε περιορισμένα άτομα και μόνο σε εκείνους που έχουν πραγματικά δικαίωμα πρόσβασης, το νέο access control της Dahua υπόσχεται ότι με την νέα λύση θωρακίζει τις επιχειρήσεις από κλοπές, δολιοφθορές και sweethearting όπως λέγεται η απώλεια εμπορευμάτων από το ίδιο το προσωπικό.  Πλέον η πρόσβαση σε σημαντικούς χώρους υποδομών όπως σε IT room, αποθήκες, λογιστήριο, γραφεία γίνεται μόνο με την ανίχνευση προσώπου ή και με τον συνδυασμό 3 επιπέδων ασφαλείας όπως κάρτα proximity, κωδικός και face recognition. Το νέο access control αποθηκεύει στην μνήμη του έως 1.500 πρόσωπα, 1.500 κάρτες και 150.000 κινήσεις. Μπορεί να λειτουργήσει και αυτόνομα χωρίς την χρήση ίντερνετ σε απομακρυσμένα μέρη. Απλό στην εγκατάσταση και στη ρύθμιση του, με ευανάγνωστη οθόνη 4,2 ίντσών, και εγκυρότητα ανίχνευσης που φτάνει στο 99,5%, αποτελεί ιδανική επιλογή για έλεγχο πρόσβασης όχι μόνο στα καταστήματα λιανικής, αλλά και σε οπουδήποτε χώρο και επιχείρηση.

Vector Security Ltd, τηλ.: 210-4925473.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.