15/11/2021

Νέο xGen Connect module 4G και Wi-Fi

Η μονάδα 4G / WiFi προσθέτει δυνατότητες επικοινωνίας 4G στους πίνακες συναγερμού της σειράς xGenConnect, επιτρέποντας την αναφορά του συναγερμού και απομακρυσμένες συνδέσεις μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας 4G. Σε περίπτωση που η κύρια διαδρομή (WiFi ή Ethernet / Internet) δεν είναι διαθέσιμη...

Η μονάδα 4G / WiFi προσθέτει δυνατότητες επικοινωνίας 4G στους πίνακες συναγερμού της σειράς xGenConnect, επιτρέποντας την αναφορά του συναγερμού και απομακρυσμένες συνδέσεις μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας 4G. Σε περίπτωση που η κύρια διαδρομή (WiFi ή Ethernet / Internet) δεν είναι διαθέσιμη, ο πίνακας θα μεταβεί αυτόματα στην κυψελοειδή διαδρομή 4G για να παρέχει ασταμάτητη αναφορά του συναγερμού. Εάν το 4G δεν είναι διαθέσιμο, η μονάδα θα αλλάξει σε 2G ανάλογα με τα τοπικά δίκτυα παρόχων ή την κάλυψη κινητής τηλεφωνίας. Υποστηρίζοντας έως και 2 συνδέσεις κεραίας τόσο για κινητά όσο και για Wi-Fi, η μονάδα διασφαλίζει μια αξιόπιστη ασύρματη σύνδεση. Ο ενσωματωμένος δρομολογητής Wi-Fi μπορεί να συνδεθεί με το δρομολογητή του πελάτη για κύρια πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη εγκατάστασης καλωδίου Ethernet μεταξύ του πίνακα xGenConnect και του δρομολογητή του πελάτη. Ο δρομολογητής WiFi παρέχει επίσης ενσύρματο LAN Ethernet σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη για ενσύρματη σύνδεση μίας ή περισσότερων καμερών UltraSync.

G.I. Security SA, τηλ.: 210-6040601.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.