15/11/2021

Dahua IPC-HFW3841E-AS

Η IPC-HFW3841E-AS ανήκει στην προϊόντική σειρά δικτυακών καμερών της Dahua «WizSense», μία νέα πρωτοποριακή γενιά προϊόντων που βασίζεται σε αλγόριθμους βαθιάς εκμάθησης και εστιάζει στους ανθρώπους και τα οχήματα.

Η IPC-HFW3841E-AS ανήκει στην προϊόντική σειρά δικτυακών καμερών της Dahua «WizSense», μία νέα πρωτοποριακή γενιά προϊόντων που βασίζεται σε αλγόριθμους βαθιάς εκμάθησης και εστιάζει στους ανθρώπους και τα οχήματα. Η ανανεωμένη σειρά AI προϊόντων φέρνει μαζί της πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, παρόμοια με αυτά της προηγούμενης έκδοσης. Η περιμετρική προστασία επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάζουν κανόνες tripwire ή εισβολής σε μία σκηνή, στέλνοντας ταυτόχρονα push notifications στους χρήστες. Προσφέρει επίσης αναγνώριση προσώπου με ακρίβεια έως 95% και με ταχύτητα αναγνώρισης λιγότερη του 1s. Μετά από ένα συμβάν, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις λειτουργίες αναζήτησης εικόνων και αναζήτησης χαρακτηριστικών προσώπου για να εντοπίσουν άμεσα ένα άτομο. Αυτές οι έξυπνες λειτουργίες βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα της αναζήτησης, απλοποιώντας το έργο της αστυνομίας. Ειδικότερα, το μοντέλο IPC-HFW3841E-AS έρχεται με αισθητήρα 1/2.8”8Megapixel progressive CMOS, επιλεγόμενο φακό στα 2.8mm και 3.6mm και υψηλή ανάλυση 8MP. Ενσωματώνει IR LED που αγγίζουν τα 30 μέτρα, διαθέτει τεχνολογίες WDR, 3D DNR, HLC και BLC για απόδοση εικόνων σε περιβάλλοντα με έντονο φωτισμό και έρχεται με πρότυπο συμπίεσης βίντεο Η.265+ για μείωση του bandwidth και του αποθηκευτικού χώρου. Η εν λόγω κάμερα διαθέτει υποδοχή για Micro SD κάρτα μέγιστης χωρητικότητας 256GB, τροφοδοτείται με 12V DC/PoE και πιστοποιείται με βαθμό στεγανότητας IP67. Να σημειώσουμε πως από την εταιρία διατίθεται και σε dome καθώς και με varifocal φακό (motorzoom).

ELS | Security & Automation Solutions, τηλ.: 210-9640258.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.