15/11/2021

ΕΡΜΗΣ: Επαλήθευση Συναγερμού συστήματος ασφαλείας με Οπτικό Έλεγχο

Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Α.Ε. παρέχει προς όφελος των συνδρομητών και των συνεργατών της προηγμένες Υπηρεσίες Ασφαλείας, διαθέτοντας ένα από τα πιο ανεπτυγμένα τεχνολογικά περιβάλλοντα, παραμένοντας πρωτοπόρος στον κλάδο της ασφάλειας...

Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Α.Ε. παρέχει προς όφελος των συνδρομητών και των συνεργατών της προηγμένες Υπηρεσίες Ασφαλείας, διαθέτοντας ένα από τα πιο ανεπτυγμένα τεχνολογικά περιβάλλοντα, παραμένοντας πρωτοπόρος στον κλάδο της ασφάλειας, ώστε να εξασφαλίσει με ακρίβεια και άμεση ανταπόκριση, τη μέγιστη αποτελεσματικότητα Επαλήθευσης Συναγερμών μέσω Οπτικού Ελέγχου (Video Verification). Η επαλήθευση συναγερμού πραγματοποιείται όταν ένας Χειριστής του Κέντρου Λήψης Σημάτων μπορεί να προσδιορίσει με σαφήνεια ανθρώπινη παρουσία, με μεγάλη πιθανότητα παραβατικής συμπεριφοράς. Οι τεχνολογίες βίντεο και ήχου παρέχουν ζωτικής σημασίας πληροφορίες για την επαλήθευση των παραβατικών πράξεων που βρίσκονται σε εξέλιξη και επιτρέπει στο Κέντρο Λήψης Σημάτων να επιβεβαιώσει άμεσα την ανθρώπινη παρουσία και να αξιολογήσει το επίπεδο της απειλής. Η ενσωμάτωση σύγχρονων τεχνολογιών στα συστήματα ασφαλείας, ειδικότερα βίντεο και ήχου, αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη επιλογή στην ηλεκτρονική παρακολούθηση, εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένες λύσεις στην επαλήθευση συναγερμού, με σκοπό την πρόληψη και την προστασία του τελικού χρήστη, των μελών μιας οικογένειας, του προσωπικού μιας επιχείρησης, αλλά και της επιτηρούμενης εγκατάστασης. Εντοπίζει την επιβεβαιωμένη παραβατική δραστηριότητα, συνδράμει στο έργο επέμβασης των Αστυνομικών Αρχών σε επιβεβαιωμένα περιστατικά, διασφαλίζει τον έλεγχο ψευδοσυναγερμών ή τεχνικών θεμάτων του συστήματος ασφαλείας, μειώνει τη χρήση πόρων μετακίνησης εξασφαλίζοντας την μη άσκοπη παρέμβαση των Αστυνομικών Σταθμών, παρέχει πληροφορίες ζωτικής σημασίας και γενικότερα εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση του συστήματος ασφαλείας.

ΕΡΜΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Α.Ε., τηλ.: 210-3425002.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.