Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017 | 12:34

IDS 805

Ιδανικός για μικρομεσαίους χώρους έως και 100 τμ, ο συναγερμός IDS 805 διαθέτει 8 καθαρές ζώνες και προσφέρει απόλυτη αξιοπιστία σε σπίτια, γραφεία και εξοχικές κατοικίες. Επενδύστε σε ένα από τα καλύτερα συστήματα συναγερμού στην κατηγορία του. Ο κεντρικός πίνακας 8 ζωνών, διαθέτει 5 προγραμματιζόμενες εξόδους, μία έξοδο στο πληκτρολόγιο και άλλη μία επιπλέον ζώνη πανικού...
Ιδανικός για μικρομεσαίους χώρους έως και 100 τμ, ο συναγερμός IDS 805 διαθέτει 8 καθαρές ζώνες και προσφέρει απόλυτη αξιοπιστία σε σπίτια, γραφεία και εξοχικές κατοικίες. Επενδύστε σε ένα από τα καλύτερα συστήματα συναγερμού στην κατηγορία του. Ο κεντρικός πίνακας 8 ζωνών, διαθέτει 5 προγραμματιζόμενες εξόδους, μία έξοδο στο πληκτρολόγιο και άλλη μία επιπλέον ζώνη πανικού (στο πληκτρολόγιο). Με 8 καθαρές ζώνες ο συναγερμός IDS 805 μπορεί να δεχθεί τουλάχιστον 8 περιφερειακά συναγερμού π.χ. ραντάρ, μαγνητικές επαφές κ.ά. με σκοπό την κάλυψη των αναγκών ενός μικρομεσαίου χώρου. Επίσης ο συναγερμός, έχει κωδικοποιητή για επικοινωνία με κέντρο λήψης σημάτων μέσω σταθερής τηλεφωνικής γραμμής, διαθέτει ηλεκτρονική διάταξη SPD για προστασία έναντι σε κεραυνούς και υπερτάσεις και παρέχει Upload/Download με τη χρήση λογισμικού της IDS σε περιβάλλον Windows μέσω τηλεφωνικής γραμμής με το IDS modem. Το πληκτρολόγιο IDS CLASSIC LED, διαθέτει λιτή γραμμή σχεδίασης, ανθεκτικό κέλυφος και στο αριστερό του μέρος, υπάρχουν 8 ενδεικτικά φωτιζόμενα LED που μας δείχνουν ανά πάσα στιγμή ποιες ζώνες και περιφερειακά συναγερμού είναι ανοιχτά. Η όπλιση/αφόπλιση του συναγερμού, πραγματοποιείται πολύ εύκολα (όπλιση με έξοδο, όπλιση STAY με παραμονή στον χώρο, όπλιση STAY με έξοδο) κάνοντας την χρήση του απλή και κατανοητή από τους χρήστες. Στη σειρά θα συναντήσουμε και το πληκτρολόγιο IDS CURVE LED, με ίδια φιλοσοφία κατασκευής, με την διαφορά ότι η γραμμή εκτός από λιτή είναι πιο μοντέρνα για χώρους πιο σύγχρονους. Τα πληκτρολόγια διαθέτουν πλήκτρα έκτακτης ανάγκης (Φωτιά, Πανικός, Ιατρική ανάγκη). Δοκιμασμένος στις πιο αντίξοες συνθήκες, ο συναγερμός IDS 805 παρέχει ασφάλεια στον χώρο σας με μεγάλη αξιοπιστία.
INFO
  • Electrosystems
  • τηλ: 210-9640258

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 76

Τεύχος 76

20-02-2018

Security Report, τεύχος 76

Κυκλοφορεί το Security Report Μαρτίου Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved