Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017 | 11:22

4K Φακοί της Theia από την Dahua

Η Dahua Technology κορυφαίος πάροχος λύσεων στην παγκόσμια βιομηχανία παρακολούθησης βίντεο, ανακοινώνει την υιοθέτηση της οικογένειας φακών 4K της Theia στην κάμερα IPC-HF81230E Ultra HD Box. Η ανάλυση 4K βελτιώνει σημαντικά τη σαφήνεια των μεγεθυμένων  σκηνών, επιτρέποντας στην IPC-HF81230E Ultra HD Box να προβάλλει ή να καταγράφει βίντεο με μεγάλη ευκρίνεια.
Η Dahua Technology κορυφαίος πάροχος λύσεων στην παγκόσμια βιομηχανία παρακολούθησης βίντεο, ανακοινώνει την υιοθέτηση της οικογένειας φακών 4K της Theia στην κάμερα IPC-HF81230E Ultra HD Box. Η ανάλυση 4K βελτιώνει σημαντικά τη σαφήνεια των μεγεθυμένων  σκηνών, επιτρέποντας στην IPC-HF81230E Ultra HD Box να προβάλλει ή να καταγράφει βίντεο με μεγάλη ευκρίνεια. Παράλληλα με τον εξελιγμένο αισθητήρα εικόνας STARVIS της SONY, ο οποίος αυξάνει το μέγεθος εικονοστοιχείων στα 1,85μm, η κάμερα της Dahua είναι ικανή να παρέχει βίντεο με ανάλυση 4K κάτω από συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αυτό καθιστά την κάμερα ιδανική για εφαρμογές παρακολούθησης βίντεο που απαιτούν χαμηλή απόδοση φωτισμού σε συνδυασμό με υψηλή ευκρίνεια. Επιπλέον η οικογένεια φακών Varifocal καλύπτει ένα οριζόντιο οπτικό πεδίο από 112 έως 9 μοίρες, με το φακό SL410 4-10mm και το φακό SL1250 12-50mm, ενώ διατηρούν και την ανάλυση εικόνας «4K» τόσο την ημέρα, όσο και τη νύχτα. Οι φακοί 4K της Theia που ενσωματώνονται στις κάμερες, σε συνδυασμό με τα νέα καταγραφικά της Dahua, είναι πιθανώς η πιο προηγμένη διαθέσιμη τεχνολογία απεικόνισης, αναφέρει ο Daniel Chau διευθυντής Marketing της Dahua. Η εμφάνιση της ανάλυσης 4K στην παρακολούθηση βίντεο θα ενισχύσει εφαρμογές, όπως η αναγνώριση προσώπου, η μελέτη συμπεριφοράς, άλλα και τις λύσεις ANPR, όπου απαιτείται υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας και ακρίβειας.
INFO
  • Dahua Technology Co. Ltd

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 83

Τεύχος 83

18-09-2018

Security Report, τεύχος 83

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Οκτωβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού η Τεχνητή Νοημοσύνη στα συστήματα βιντεοεπιτήρησης. Αναμφίβολα μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο κλάδο της ασφάλειας για το 2018, ήταν η τεχνητή νοημοσύνη. Ενημερωθείτε για τον λόγο που οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές παγκοσμίως υιοθέτησαν αυτή την τεχνολογία, τις λύσεις που υπήρχαν πριν από αυτή και το μέλλον της στον κλάδο της ασφάλειας και στην βιντεοεπιτήρηση. Η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου της Dahua ενισχύει την ασφάλεια και την επιχειρηματικότ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.