Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017 | 13:35

Σύστημα περιπολίας φυλάκων PGS-5V4S

Το PGS-5V4S, είναι ένα σύστημα περιπολίας φυλάκων με αναγνώστη τεχνολογίας προσέγγισης το οποίο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε κραδασμούς και χτυπήματα. Η συσκευή έχει ενδεικτικό LED για την φόρτιση και την ένδειξη χαμηλής μπαταριάς, ενσωματωμένο κύκλωμα ελέγχου φόρτισης μπαταρίας, φακό, ενώ κατά την ανάγνωση παρέχει δόνηση. Η συσκευή διαθέτει βαθμό στεγανότητας IP67...
Το PGS-5V4S, είναι ένα σύστημα περιπολίας φυλάκων με αναγνώστη τεχνολογίας προσέγγισης το οποίο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε κραδασμούς και χτυπήματα. Η συσκευή έχει ενδεικτικό LED για την φόρτιση και την ένδειξη χαμηλής μπαταριάς, ενσωματωμένο κύκλωμα ελέγχου φόρτισης μπαταρίας, φακό, ενώ κατά την ανάγνωση παρέχει δόνηση. Η συσκευή διαθέτει βαθμό στεγανότητας IP67 για να αντέχει στο νερό και τη σκόνη, παρέχει μνήμη για έως 6.000 συμβάντα, ενσωματώνει μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία Λίθου 3,7V/1150mAh και λειτουργεί σε θερμοκρασίες μεταξύ -40° και +85°C.
INFO
  • ΗΛΚΑ Α.Ε.
  • τηλ: 210-6071510

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 76

Τεύχος 76

20-02-2018

Security Report, τεύχος 76

Κυκλοφορεί το Security Report Μαρτίου Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved