Τετάρτη, 23 Μαϊος 2018 | 15:26

Μεγάλος διαγωνισμός από το www.securityreport.gr!

Διεκδικήστε ένα UHD καταγραφικό της iCATCH και 4 κάμερες Soest με τον πιο απλό τρόπο!

Διεκδικήστε ένα UHD καταγραφικό της iCATCH και 4 κάμερες Soest με τον πιο απλό τρόπο! Το RMH-0445EU-K01P είναι ένα 6-Υβριδικό καταγραφικό εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες DUHD, IP, TVI, XVI και 960/D1. Το καταγραφικό είναι συμβατό με το πρότυπο ONVIF για διαλειτουργικότητα με κάμερες διαφορετικών κατασκευαστών, καθώς και με το πρότυπο Η.264 High Profile, για μείωση του bandwidth...

Το RMH-0445EU-K01P είναι ένα 6-Υβριδικό καταγραφικό εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες DUHD, IP, TVI, XVI και 960/D1. Το καταγραφικό είναι συμβατό με το πρότυπο ONVIF για διαλειτουργικότητα με κάμερες διαφορετικών κατασκευαστών, καθώς και με το πρότυπο Η.264 High Profile, για μείωση του bandwidth και του κόστους του αποθηκευτικού χώρου. Μαζί με το καταγραφικό, ένας τυχερός θα κερδίσει και 4 κάμερες (2 Dome-2 & Bullet) της Soest, με υψηλή ανάλυση στα 6.82MP!

Καταγραφικό:

Τεχνολογία: DUHD, IP, TVI, XVI και 960/D1
Συμπίεση: Η.264 High Profile
Αριθμός καναλιών: 4
Έξοδος εικόνας: HDMI / VGA / BNC
HDD:1xSATA

Κάμερες:

Αισθητήρας: 1/2.9" IMX326 & FH8538M
Ανάλυση: 6.82MP
DWDR: 120dB
Βαθμός στεγανότητας: IP66

Πώς θα κάνετε δικό σας το CCTV kit:

  • Κάντε εγγραφή με το e-mail σας στο newsletter του www.securityreport.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του χώρου των συστημάτων ασφαλείας.

Ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού: 30/05/2018 και ώρα 13:00

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, που έχει κάνει εγγραφή με το e-mail του στο newsletter του www.securityreport.gr.
  • Ο νικητής αναδεικνύεται μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα στις 30/05/2018 (ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού) και ώρα 16:00 θα διεξαχθεί από τo www.securityreport.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού.
  • Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω e-mail και μέσα από τη σελίδα του διαγωνισμού στο *www.securityreport.gr*.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι το δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

Όσοι έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή στο newsletter του securityreport.gr  και έχουν αποδεχθεί την αποστολή newsletter μετά την Τετάρτη 23 Μαΐου, μπαίνουν αυτόματα στην κληρωτίδα, και δεν χρειάζεται να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 97

Τεύχος 97

20-11-2019

Security Report, Τεύχος 97

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Δεκεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. 6 τεχνολογίες που σημάδεψαν το 2019! Το 2019 φαίνεται πως ήταν μία χρονιά ορόσημο για τη βιομηχανία της ασφάλειας και τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η αναγνώριση προσώπου εκτόξευσαν τις μετοχές του τομέα της ασφάλειας και πλέον είναι αυτός που διαμορφώνει τις  εξελίξεις στην τεχνολογία! Προστατεύοντας τα σχολεία με λύσεις βιντεοπιτήρησης και τεχνητής νοημοσύνης. Το θέμα της ασφάλειας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κο...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.