Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 | 11:43

Spartan Security - Επίσημος εξουσιοδοτημένος εισαγωγέας και διανομέας της EBS στην Ελλάδα

Στα πλαίσια διεύρυνσης και ανάπτυξης της δυναμικής της στον κλάδο, η Spartan Security ως ο κορυφαίος πάροχος ηλεκτρονικής ασφάλειας προχωράει δυναμικά στην επέκταση των δραστηριοτήτων της, εκπροσωπώντας επίσημα την EBS στην Ελλάδα. Η EBS έχει 30 χρόνια παρουσία και πλούσια εμπειρία στην διεθνή αγορά ασφαλείας...

Στα πλαίσια διεύρυνσης και ανάπτυξης της δυναμικής της στον κλάδο, η Spartan Security ως ο κορυφαίος πάροχος ηλεκτρονικής ασφάλειας προχωράει δυναμικά στην επέκταση των δραστηριοτήτων της, εκπροσωπώντας επίσημα την EBS στην Ελλάδα. Η EBS έχει 30 χρόνια παρουσία και πλούσια εμπειρία στην διεθνή αγορά ασφαλείας (Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Βόρεια και Νότια Αμερική και Αυστραλία), στους τομείς της έρευνας, ανάπτυξης και κατασκευής συστημάτων ασφαλείας και παρακολούθησης. Έχοντας στο ενεργητικό της πολλές παγκόσμιες διακρίσεις και πιστοποιήσεις από όλους τους διεθνείς αρμόδιους φορείς, η EBS με έδρα την Πολωνία, εξειδικεύεται στην παραγωγή συσκευών που λειτουργούν με τεχνολογίες GSM/GPRS/SMS, RFID και GPRS και διαθέτει εμπειρία σε M2M. Σκοπός της νεοσύστατης αυτής συνεργασίας είναι η αποτελεσματική εξυπηρέτηση των αναγκών κάθε πελάτη, με την χρήση των τελευταίων τεχνολογιών. Κύρια διαφοροποίηση από τις διαθέσιμες λύσεις είναι η θεαματική αναβάθμιση της λειτουργικότητας, σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος των προϊόντων, που τα καθιστά ανταγωνιστικά για την ελληνική αγορά, παρά τα πολλαπλά τεχνολογικά τους οφέλη. Βασική φιλοσοφία της ομάδας της Spartan Security είναι να παρέχει στους πελάτες της αξιόπιστα, ποιοτικά και διαχρονικά προϊόντα και υπηρεσίες, προηγμένης τεχνολογίας, εύχρηστα στον τελικό χρήστη και απλά στον προγραμματισμό, σε μια ιδανική αναλογία κόστους, αξίας και ποιότητας. Η Spartan Security με την κίνηση αυτή επεκτείνεται δυναμικά στον τομέα εμπορίας προηγμένων συστημάτων ασφαλείας κι εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης, παραμένοντας πιστή στις τρείς γνώριμες βασικές της αρχές:

  • Ισχυρή τεχνική γνώση των εξελίξεων της διεθνούς αγοράς για ένα μακροπρόθεσμο σχεδιασμό λύσεων ασφαλείας υψηλών απαιτήσεων.
  • Χρήση νέων τεχνολογιών στην παραγωγή, με ακατάπαυστο ρυθμό επενδύσεων σε κάθε βήμα ανάπτυξης.
  • Παροχή καινοτόμων υπηρεσιών ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας, με διαφάνεια, αποτελεσματικότητα και μια ξεκάθαρη επαγγελματική σχέση για κάθε συνεργάτη.
Η στρατηγική συνεργασία με την EBS ενδυναμώνει την θέση της Spartan Security στον κλάδο, αποτελεί εγγύηση για πρόοδο, της εξασφαλίζει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά και την παγιώνει ως η Νο1 επιχείρηση στις επιλογές των καταναλωτών και των επαγγελματιών στην ολοκληρωμένη ασφάλεια πανελλαδικά.
INFO
  • Spartan Security
  • τηλ: 210-9232437

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 91

Τεύχος 91

21-05-2019

Security Report, τεύχος 91

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουνίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό θέμα αυτού του μήνα, τα Universal GSM/GPRS modules της ελληνικής αγοράς. Σήμερα, οι μονάδες GSM/GPRS αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του συναγερμού, καθώς εξασφαλίζουν την αδιάλειπτη επικοινωνία του συστήματός με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, ενημερώνοντας ταυτόχρονα τον χρήστη σε πραγματικό χρόνο για οποιοδήποτε συμβάν. Διαβάστε στο αφιέρωμα του περιοδικού το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των Universal GSM/GPRS συσκευών. Η ομάδα της KEEP...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.