Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 | 11:20

TIANDY TC-H356Q 5MP Auto Early Warning

Η Tiandy (http://en.tiandy.com/) έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή, κυρίως χάρη στην ιδιαίτερα πρωτοποριακή τεχνολογία Starlight με αλγόριθμο TVP, αλλά επίσης και με τη σειρά καμερών με λειτουργία Auto Early Warning, δηλαδή IP κινητές Starlight και Super Starlight με λειτουργίες Έγκαιρης Προειδοποίησης και Αποτροπής...

Η Tiandy (http://en.tiandy.com/) έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή, κυρίως χάρη στην ιδιαίτερα πρωτοποριακή τεχνολογία Starlight με αλγόριθμο TVP, αλλά επίσης και με τη σειρά καμερών με λειτουργία Auto Early Warning, δηλαδή IP κινητές Starlight και Super Starlight με λειτουργίες Έγκαιρης Προειδοποίησης και Αποτροπής, δηλαδή συνδυασμό Auto Tracking με White Light και Green Laser για εκφοβισμό. Πλέον οι κάμερες αυτές ανέβασαν ανάλυση στα 5 Megapixel (2592x1944 @ 30fps), διατηρώντας όμως την εξαιρετική ευαισθησία στα 0,002 Lux σε έγχρωμη λειτουργία, με ζωντανά χρώματα και χωρίς image trailing, δηλαδή χωρίς θόλωμα (ghost effect) στα κινούμενα αντικείμενα.

Ενσωματώνουν υψηλής ποιότητας αλγόριθμους Video Analytics, ώστε να γίνεται αντιληπτή η παρουσία κάποιου ατόμου και η παραβίαση κάποιας περιοχής (Tripwire, Loitering, Perimeter, Running, Face Detection, Crowd detection κ.λπ.). Στη συνέχεια ενεργοποιείται η λάμπα ορατού (λευκού) φωτός που είναι ενσωματωμένη στην κάμερα και το ενσωματωμένο μεγάφωνο θα παίξει ηχογραφημένο μήνυμα τύπου: «Είστε σε ελεγχόμενο χώρο. Σας παρακολουθούμε. Απομακρυνθείτε άμεσα από τον χώρο!». Στη συνέχεια θα ενεργοποιηθεί το Green Laser, ως επιπλέον μέσο εκφοβισμού και αποτροπής, σε συνδυασμό με το Auto Tracking. Επιπλέον, η TC-H356Q είναι 5 MP, ενσωματώνει 450m Smart IR, είναι Ultra WDR 140dB και το πρωτόκολλο συμπίεσης είναι το πλέον καινοτόμο Smart H.265+ για πολύ γρήγορη μετάδοση μέσω δικτύων, διαθέτει 30x Optical Zoom (4.7~141mm) με Auto Focus, είναι αδιάβροχη IP66 και ενσωματώνει και μικρόφωνο. Επίσης υποστηρίζει NIR, 3D DNR, HLC, Dual-ICR, AWB, AGC, BLC και μέγιστη ταχύτητα 400 μοιρών το δευτερόλεπτο.

Η πλήρης σειρά προϊόντων της Tiandy διατίθεται με 3 χρόνια εγγύηση από τον αποκλειστικό διανομέα της σε Ελλάδα και Κύπρο, Novo Technologies.

Novo Technologies, τηλ: 210-2723127.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 103

Τεύχος 103

21-05-2020

Security Report, Τεύχος 103

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουνίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Ανίχνευση πυρετού με θερμικές κάμερες και βιομετρικά συστήματα ελέγχου πρόσβασης. Το έτος 2020 αναμένεται να είναι ιδιαίτερο μετά το ξέσπασμα του νέου ιού COVID-19. Διαβάστε στο νέο αφιέρωμα του περιοδικού μας το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των θερμικών καμερών και των συσκευών ελέγχου πρόσβασης για την ανίχνευση πυρετού. Thermal Body Temperature Monitoring. Την Μ. Τετάρτη 15 Απριλίου ο παρουσιαστής της Dahua Jacek Weglarz παρουσίασε για...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.