diagonismos
Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 | 11:30

iCatch ΚΜΗ

Η iCatch, ο Νο1 κατασκευαστής καταγραφικών στην Taiwan και στους 5 πρώτους παγκοσμίως, παρουσιάζει τη νέα σειρά καταγραφικών 4-8-16-32 καναλιών, universal 5-υβριδικού τύπου, με κωδική ονομασία ΚΜΗ. Τα DVR αυτή της σειράς ενσωματώνουν το πρωτόκολλο συμπίεσης H.265 Main Profile, για βέλτιστη συμπίεση της εικόνας, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερο διάστημα καταγραφής...

Η iCatch, ο Νο1 κατασκευαστής καταγραφικών στην Taiwan και στους 5 πρώτους παγκοσμίως, παρουσιάζει τη νέα σειρά καταγραφικών 4-8-16-32 καναλιών, universal 5-υβριδικού τύπου, με κωδική ονομασία ΚΜΗ. Τα DVR αυτή της σειράς ενσωματώνουν το πρωτόκολλο συμπίεσης H.265 Main Profile, για βέλτιστη συμπίεση της εικόνας, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερο διάστημα καταγραφής και αυξημένη ποιότητα μετάδοσης εικόνας στο δίκτυο. Δέχονται κάμερες τεχνολογίας AHD, TVI, CVI, IP, 960H με αυτόματη αναγνώριση των καμερών, μέγιστης ανάλυσης 5Mp σε όλες, εκτός από τις IP κάμερες που φτάνει μέχρι τα 8Mp. Διαθέτουν θύρα RS-485 για χειρισμό κινητών καμερών (PTZ) και πρωτόκολλο UTC για χειρισμών όλων των καμερών μέσω του ομοαξονικού καλωδίου. Αναλόγως μοντέλου έχουν από 4 έως 16 εισόδους και 1 ή 2 εξόδους ήχου, καθώς και μέχρι 16 εισόδους συναγερμού και 2 εξόδους ρελέ, και αντιστοίχως μπορούν να χωρέσουν από 1 έως 3 δίσκους HDD μέγιστης χωρητικότητας 4 έως 8Tb.

Οι μοναδικές δυνατότητες των καταγραφικών της iCatch τα κάνουν να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα καταγραφικά της αγοράς. Αρχικά γιατί διαθέτουν στο πρόγραμμά τους την δυνατότητα παρακολούθησης στο καταγραφικό καμερών από άλλα καταγραφικά και το πιο σημαντικό κάνουν καταγραφή και στα δύο καταγραφικά. Έτσι ο χρήστης μπορεί να κάνει καταγραφή και παρακολούθηση των καμερών π.χ. του γραφείου από το καταγραφικό του σπιτιού του, ώστε στην περίπτωση που το καταγραφικό του γραφείου κλαπεί ή χαλάσει θα έχει διατηρήσει την καταγραφή των καμερών του. Επιπλέον, με την νέα εφαρμογή κινητού SoCare μπορούμε να κάνουμε απομακρυσμένο τεχνικό έλεγχο στο καταγραφικό και ρυθμίσεις στο πρόγραμμά του και να ενημερωνόμαστε για τυχόν προβλήματα του καταγραφικού στο κινητό μας (π.χ. πρόβλημα σκληρού δίσκου) για να κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες.

Ακόμη, με την έξυπνη αναζήτηση που διαθέτουν στην καταγραφή μπορούμε να καθορίσουμε συγκεκριμένη περιοχή που επιθυμούμε, σε καθορισμένο χρονικό διάστημα, σε κάμερα της επιλογής μας τις κινήσεις που έχουν καταγραφεί και να δούμε τα video που έχουν κίνηση, ώστε να μη χάνουμε πολύτιμο χρόνο να παρακολουθούμε πολλές ώρες το καταγραφικό για να δούμε π.χ. πότε κλάπηκε ένα πορτοφόλι από ένα γραφείο. Απομακρυσμένα με την εφαρμογή κινητού SoCatch παρακολουθούμε εύκολα από το κινητό μας live/playback/ backup το καταγραφικό μας, χειριζόμαστε κάμερες PTZ και δεχόμαστε push notifications για τα διάφορα συμβάντα του.

Το πρόγραμμα παρακολούθησης μέσω PC iWatchDVR είναι εύκολο στην διαχείριση του γιατί διαθέτει ίδια γραφικά τοπικά και απομακρυσμένα, και έτσι ο πελάτης δεν χρειάζεται να μάθει δύο προγράμματα-διεπαφές, ένα για τοπικά στο καταγραφικό και ένα για το PC. Τέλος, η μέθοδος σύνδεσης Ρ2Ρ είναι ήδη ενσωματωμένη δωρεάν για να έχουμε εύκολη μετάδοση χωρίς προγραμματισμό router, αλλά ταυτόχρονα επίσης δωρεάν διατίθεται και λογαριασμός DDNS. Τα παραπάνω συμπληρώνονται ιδανικά από την προστασία τιμών στο internet που παρέχει η RAKSON A.E στους πελάτες της και την Τεχνική υποστήριξη 365 ημέρες το χρόνο κάθε μέρα 15 ώρες.

Rakson, τηλ.: 210-9404000.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 101

Τεύχος 101

17-03-2020

Security Report, Τεύχος 101

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Jamming σε ασύρματα συστήματα συναγερμού. Τα ασύρματα οικιακά συστήματα ασφαλείας, αρχίζουν και γίνονται όλο και δημοφιλέστερα, ακόμα και για τους ιδιοκτήτες σπιτιών. Δυστυχώς όμως, όσο αυξάνεται η τεχνολογία, άλλο τόσο αυξάνονται και οι τεχνικές που χρησιμοποιούν οι διαρρήκτες για να εισέλθουν σε μία κατοικία. Οι επιθέσεις παρεμβολών ή παρακώλυσης επικοινωνιών, γνωστές και ως jamming, είναι οι επιθέσεις που σκόπιμα ή μη προκαλούνται στο σήμα του πομπού, το...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.