Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 | 08:43

Target Tools TG500/PR και TG250/S

Το TG500/PR (500W) είναι ένα επαγγελματικό ηλεκτρικό πιστόλι θερμοκόλλησης βιομηχανικής χρήσης. Έρχεται με μαλακή εργονομική λαβή και σκανδάλη τεσσάρων δακτύλων για άνετη χρήση, υψηλή ικανότητα παραγωγής κόλλας (1500gr / h) και ρυθμιζόμενη θερμοκρασία με τη βοήθεια πλήκτρων.

Το TG500/PR (500W) είναι ένα επαγγελματικό ηλεκτρικό πιστόλι θερμοκόλλησης βιομηχανικής χρήσης. Έρχεται με μαλακή εργονομική λαβή και σκανδάλη τεσσάρων δακτύλων για άνετη χρήση, υψηλή ικανότητα παραγωγής κόλλας (1500gr / h) και ρυθμιζόμενη θερμοκρασία με τη βοήθεια πλήκτρων. Η συσκευή ενσωματώνει οθόνη υγρών κρυστάλλων (LCD) για την προβολή της θερμοκρασίας και ειδικό σύστημα θέρμανσης του φυσιγγίου με απομόνωση θερμοκρασίας για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της συσκευής. Το ακροφύσιο προστατεύεται με σιλικόνη και κινητή βάση. Με παρόμοιες δυνατότητες θα συναντήσουμε και το επαγγελματικό ηλεκτρικό πιστόλι θερμοκόλλησης TG250/S (250W). Στη σειρά προϊόντων θα συναντήσουμε και ανταλλακτικά ακροφύσια υψηλής ροής για τα πιστόλια θερμοσιλικόνης της TARGET, τα οποία διαθέτουν ανεπίστροφη βαλβίδα για αποφυγή μη ελεγχόμενης ροής της κόλλας.

B&S ELECTRONICS, τηλ: 2310-860272.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.