Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 | 11:22

EX-185

O EX-185 από την εταιρεία NightSearcher είναι ένας πολύ εύχρηστος υψηλής απόδοσης φακός εργασίας LED, αντιεκρηκτικού τύπου ATEX πιστοποιημένος για χρήση σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας (Zone 0) και ικανός να λειτουργεί ακόμα και υπό ακραίες συνθήκες και πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

O EX-185 από την εταιρεία NightSearcher είναι ένας πολύ εύχρηστος υψηλής απόδοσης φακός εργασίας LED, αντιεκρηκτικού τύπου ATEX πιστοποιημένος για χρήση σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας (Zone 0) και ικανός να λειτουργεί ακόμα και υπό ακραίες συνθήκες και πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Διαθέτει LED υψηλής ισχύος CREE XP-G2 με ένταση φωτισμού 185 Lumens και εμβέλεια δέσμης 117 μέτρων, με ψήκτρα αλουμινίου βελτίωσης της απόδοσης του Led. Ο φακός εργασίας είναι αδιάβροχος έως 3 μέτρα (IP68), ανθεκτικός σε κρούση και  πτώση από 1m, διαθέτει βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης αερίου, ασφάλεια στο διακόπτη του για αποφυγή τυχαίας ενεργοποίησης, και σε συνδυασμό με την αντιεκρηκτική του πιστοποίηση είναι ιδανικός για τη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου, τη μεταλλευτική βιομηχανία, τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας. Λειτουργεί με κοινές μπαταρίες 4 x AA με τις οποίες προσφέρει διάρκεια έως και 30 ώρες χρήσης. Είναι εύκολος στη χρήση, χωρίς συντήρηση και παρέχεται με ιμάντα καρπού. Διαστάσεις (ΜxΔ): 172x47mm.

Rakson, τηλ.: 210-9404000.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 99

Τεύχος 99

22-01-2020

Security Report, Τεύχος 99

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Φεβρουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Οι κορυφαίες anti-drone τεχνολογίες του σήμερα! Τα drones, αποτελούν τον τελευταίο καιρό ένα από τα βασικότερα θέματα συζήτησης. Οι εν λόγω ιπτάμενες συσκευές χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σε διάφορους τομείς όπως το στρατό, τη γεωργία, την ενέργεια, την ασφάλεια, ακόμα και για τη μεταφορά πακέτων, ωστόσο μπορούν να αποτελέσουν απειλή αν δεν χρησιμοποιηθούν με τη δέουσα προσοχή… Αυτό έχει οδηγήσει στην εξέλιξη των anti-drone, τα οποία μπορεί να απ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.