Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 | 11:25

TYCO ENDR25

Το κορυφαίας ποιότητας θερμοσυστελλόμενο μακαρόνι ENDR25, είναι ειδικά κατασκευασμένο για βέλτιστη αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, τριβή και χημικά. Είναι ανθεκτικό για αερομεταφορές, καύσιμα ντίζελ, υδραυλικά υγρά και λιπαντικά έλαια και έρχεται με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Το κορυφαίας ποιότητας θερμοσυστελλόμενο μακαρόνι ENDR25, είναι ειδικά κατασκευασμένο για βέλτιστη αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, τριβή και  χημικά. Είναι ανθεκτικό για αερομεταφορές, καύσιμα ντίζελ, υδραυλικά υγρά και λιπαντικά έλαια και έρχεται με μεγάλη διάρκεια ζωής. Αποτελεί ιδανική λύση ως υλικό για την επένδυση καλωδίων σε στρατιωτικά οχήματα, για τις απαιτήσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού (αγωνιστικά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες), καθώς και για άλλες βιομηχανικές και μη εφαρμογές όπου επικρατούν ακραίες συνθήκες. Είναι σύμφωνο με στρατιωτικές προδιαγραφές (AMS-DTL-23053/16, MIL-DTL-23053/16 RT-1116, VG95343 Part 5 Type D RK-6008/1 VDE 0341/Pt 9005 Def Stan 59-97 Issue 3 Type 6B BS 4G-198 Part 3 10A.). Θερμοκρασίες λειτουργίας -75°C έως 150°C (175°C max).

Βενιέρης Ηλεκτρονικά, τηλ.: 210-5752791.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 99

Τεύχος 99

22-01-2020

Security Report, Τεύχος 99

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Φεβρουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Οι κορυφαίες anti-drone τεχνολογίες του σήμερα! Τα drones, αποτελούν τον τελευταίο καιρό ένα από τα βασικότερα θέματα συζήτησης. Οι εν λόγω ιπτάμενες συσκευές χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σε διάφορους τομείς όπως το στρατό, τη γεωργία, την ενέργεια, την ασφάλεια, ακόμα και για τη μεταφορά πακέτων, ωστόσο μπορούν να αποτελέσουν απειλή αν δεν χρησιμοποιηθούν με τη δέουσα προσοχή… Αυτό έχει οδηγήσει στην εξέλιξη των anti-drone, τα οποία μπορεί να απ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.