30/03/2020

Νέα συνεργασία της VIVOTEΚ με τη CyberLink για λύσεις αναγνώρισης προσώπου!

H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, ανακοινώνει τη στρατηγική συνεργασία της VIVOTEK με τη CyberLink, ηγέτιδα εταιρία παροχής τεχνολογιών AI και αναγνώρισης προσώπου. Στο Face Recognition Vendor Test (FRVT) που...

H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, ανακοινώνει τη στρατηγική συνεργασία της VIVOTEK με τη CyberLink, ηγέτιδα εταιρία παροχής τεχνολογιών AI και αναγνώρισης προσώπου. Στο Face Recognition Vendor Test (FRVT) που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο NIST αναφορικά με την ακρίβεια στο face recognition, το FaceMe® αναδείχθηκε ως ένα από τα πιο ακριβή και τα πιο γρήγορα AI λογισμικά αναγνώρισης προσώπου, πληρώντας τα υψηλότερα πρότυπα ακρίβειας και ασφάλειας με ποσοστό έως και 99.5% (TAR, True Acceptance Rate) στα 10-4 FAR. Μέσα από τη συνεργασία των δύο εταιριών, η VIVOTEK θα ενσωματώσει στις IP Κάμερες ασφαλείας και το λογισμικό διαχείρισης, τον AI μηχανισμό αναγνώρισης προσώπου της CyberLink, FaceMe®. Παρέχοντας αναγνώριση προσώπου με ακρίβεια, ο διαχειριστής του συστήματος ασφαλείας θα λαμβάνει ειδοποίηση για το αν ένα άτομο βρίσκεται σε λίστα μη επιτρεπόμενων ατόμων (black list) ή σε λίστα επιτρεπόμενων ατόμων (white list), προσφέροντας προηγμένες λύσεις ασφαλείας σε κρίσιμες εφαρμογές. Όλες οι λύσεις της VIVOTEK απομακρυσμένης επιτήρησης που περιλάμβαναν IP κάμερες ασφαλείας, καταγραφικά, video servers και λογισμικό απομακρυσμένης παρακολούθησης είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά μέσα από το δίκτυο συνεργατών της LEXIS. Η LEXIS Πληροφορική είναι επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας της VIVOTEK στην Ελλάδα από το 2004. Διαθέτει πιστοποιημένους μηχανικούς στον τομέα των συστημάτων παρακολούθησης και του Cyber Security και είναι σε θέση να σχεδιάζει την πλέον κατάλληλη και συμφέρουσα λύση για κάθε εφαρμογή, παρέχοντας υποστήριξη πριν και μετά την πώληση.

LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε., τηλ.: 210-6777007.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.