Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 | 11:56

Hikvision DS-2CD2421G0-IW

Η Hikvision διαθέτει CCTV λύσεις για απομακρυσμένη τηλεργασία! Διαθέσιμη από την ΠΕΡΣΕΑΣ SECURITY η δικτυακή κάμερα DS-2CD2421G0-IW της Hikvision που διαθέτει αισθητήρα 1/2.7 Progressive Scan CMOS, σταθερό φακό 2.8mm και ανάλυση που φτάνει τα 1920×1080 (30fps).

Η Hikvision διαθέτει CCTV λύσεις για απομακρυσμένη τηλεργασία! Διαθέσιμη από την ΠΕΡΣΕΑΣ SECURITY η δικτυακή κάμερα DS-2CD2421G0-IW της Hikvision που διαθέτει αισθητήρα 1/2.7 Progressive Scan CMOS, σταθερό φακό 2.8mm και ανάλυση που φτάνει τα 1920×1080 (30fps). Υποστηρίζει λειτουργία 3D DNR για να εξαλείψει τα προϊόντα θορύβου που μπορεί να εμφανιστούν στην εικόνα, λειτουργία WDR 120dB για απόδοση καθαρής εικόνας σε περιπτώσεις έντονου φωτισμού και ενσωματώνει IR LEDs και PIR για παρακολούθηση και ανίχνευση σε απόσταση έως και 10m. Ενσωματώνει πρότυπα Η.265+/Η.265 προσφέροντας έως 70% καλύτερη συμπίεση δεδομένων και είναι συμβατή με τα πρωτόκολλα ONVIF (PROFILE S, PROFILE G), ISAPI και SDK για να μπορεί να συνεργαστεί και με συσκευές άλλων κατασκευαστών. Υποστηρίζει λειτουργίες ανίχνευσης κίνησης, ανίχνευση παραβίασης γραμμής και παρέχει ειδοποιήσεις συναγερμού σε περίπτωση αποσύνδεσής της από το δίκτυο, όταν ο χώρος αποθήκευσης είναι περιορισμένος κ.ά. Διαθέτει υποδοχή για Micro SD/SDHC/SDXC Card για αποθήκευση δεδομένων χωρητικότητας έως 256GB και ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο. Η τροφοδοσία πραγματοποιείται μέσω DC12V, ενώ υποστηρίζει και PoE για την τροφοδοσία μέσω UTP καλωδίου προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

ΠΕΡΣΕΑΣ SECURITY, τηλ.: 210-9518000.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.