06/07/2020

Νew success story by Spartan Security

H Spartan Security ολοκλήρωσε και ανακοινώνει την εξαγορά του 24ωρου Κέντρου Λήψεως Σημάτων της εταιρείας συστημάτων ασφαλείας PSS. Η PSS Security αποτελεί την συνέχεια της γερμανικής Power Security, όπου είχε πουληθεί...

H Spartan Security ολοκλήρωσε και ανακοινώνει την εξαγορά του 24ωρου Κέντρου Λήψεως Σημάτων της εταιρείας συστημάτων ασφαλείας PSS. Η PSS Security αποτελεί την συνέχεια της γερμανικής Power Security, όπου είχε πουληθεί η  «Κατράντζος Security» με ιδρυτή τον Βλάση Κατράντζο, γόνο της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας που μεσουράνησε τις δεκαετίες ’60 και ’70 στον χώρο του εμπορίου και της κατασκευής αθλητικών ειδών. Η επιχειρηματική φαμίλια ίδρυσε το ιστορικό «Κατράντζος  Σπορ» που ταυτίστηκε με την σπoρ ένδυση των Ελλήνων το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα, ενώ λίγο αργότερα κατασκεύασε τα θρυλικά «ΣΠΟΡΤΕΞ». Η φωτιά που θα μπει τον Δεκέμβριο του 1980 στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να γίνει παρανάλωμα του πυρός το ιστορικό πολυκατάστημα, δεν θα σημάνει το τέλος των δραστηριοτήτων της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας. Ο Βλάσης, αξιολογώντας τις συνθήκες της εποχής, στρέφεται για μικρό διάστημα στον χώρο της ναυτιλίας, ενώ παράλληλα ιδρύει την «Κατράντζος Security» που έμελλε να αναλάβει τη φύλαξη σπιτιών διασημοτήτων και κυρίως επαγγελματικών χώρων της elite της εποχής, που εμπιστευτήκαν την νέα επιχειρηματική προσπάθεια. Πριν μερικά χρόνια η εταιρεία πωλείται στη γερμανική Power Security και ο Βλάσης Κατράντζος αποχωρεί από τον επαγγελματικό στίβο.

Σήμερα η PSS Security εδρεύει στο Κρυονέρι Αττικής σε πλήρως ανακαινισμένους χώρους, δραστηριοποιείται σε ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών που αφορούν οικιακά και επαγγελματικά συστήματα ασφαλείας, συστήματα  πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης, ενώ εξακολουθεί να διατηρεί εξέχουσα θέση σε υπηρεσίες φυσικής επανδρωμένης φύλαξης, που διακρίνονται για την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό τους.

Η συγκεκριμένη εξαγορά εντάσσεται σε έναν ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό, που αποβλέπει στην ενδυνάμωση της παρουσίας της Spartan Security με νέες επενδύσεις. Με την ένταξη της PSS Security στο δυναμικό του Κ.Λ.Σ. της, η Spartan Security επεκτείνει σημαντικά το εύρος της συνδρομητικής της βάσης, αλλά και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, που την έχει αναδείξει leader στην αγορά της ηλεκτρονικής φύλαξης, με περισσότερους από 45.000 ενεργούς  συνδρομητές σήμερα.

Aνοιχτή εκδηλώση επενδυτικού ενδιαφέροντος από την Spartan Security

Σε συνέχεια του επενδυτικού της πλάνου, η Spartan Security γνωστοποιεί στον κλάδο, αλλά και στο ευρύτερο επενδυτικό κοινό, πως ενδιαφέρετε για εξαγορές/συγχωνεύσεις, -πλήρως ή και μερικώς- ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ηλεκτρονική ασφάλεια, ανεξαρτήτως τόπου έδρας, ή  λειτουργίας.  Στην κατεύθυνση αυτή, έχοντας την τεχνογνωσία,  προτίθεται να διεξάγει, για λογαριασμό των ενδιαφερόμενων, ολοκληρωμένες μελέτες/προτάσεις εξαγορών 24ωρων Κέντρων Λήψης Σημάτων Συναγερμού, με ισχυρές δεσμεύσεις:

  • δυνατότητα απορρόφησης προσωπικού
  • εξαγορά τεχνολογικού εξοπλισμού
  • διατήρηση των συμβολαίων παρακολούθησης
  • τεχνική συντήρηση της συνδρομητικής βάσης μέσα από ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών
  • διαχείριση και παρακολούθηση είσπραξης υπολοίπων
  • πλήρη εγγύηση της αδιάλειπτης επιχειρησιακής συνέχειας των υπηρεσιών ασφαλείας,

χωρίς καμία καθυστέρηση  και με πλήρη διαφάνεια.

Σκοπός είναι η αύξηση της συνδρομητικής βάσης του 24ωρου Κ.Λ.Σ. της Spartan Security μέσω στοχευμένων επενδυτικών κινήσεων, η αποτελεσματικότερη και άρτια διαχείριση των μικρότερων σε μέγεθος Κέντρων Λήψης Σημάτων, η μεγιστοποίηση της απόδοσης των προηγμένων τεχνολογικών εγκαταστάσεών της και η βέλτιστη αξιοποίηση του προσωπικού της, για την προώθηση των υπηρεσιών-προϊόντων της Πανελλαδικά.

Μήνυμα Προέδρου στον κλάδο της ηλεκτρονικής ασφάλειας

Ο ιδρυτής, ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Spartan Security κύριος Μπάμπης Καραμπάτσος, παράλληλα με την επίσημη ανακοίνωση της εξαγοράς και το δημόσιο ενδιαφέρον του για νέες επενδύσεις στην ηλεκτρονική φύλαξη, στέλνει το παρακάτω ηχηρό μήνυμα σε όλους τους επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας  που τον εμπιστεύονται:

Φίλοι συνάδελφοι,

Θέλω να δηλώσω με κάθε τρόπο και προς όλες τις κατευθύνσεις πως, ενώ η ομάδα της Spartan Security διευρύνεται θεαματικά και μεθοδεύει νέους καινοτόμους τρόπους ενίσχυσης και ανάπτυξης όλων των συνεργατών της, προσωπικά αναλαμβάνω την υποχρέωση σχεδιασμού και εφαρμογής κάθε εφικτής στρατηγικής, ώστε η σημαντική ισχυροποίηση της Spartan Security να συμπαρασύρει στην πρόοδο κάθε αξιόμαχο μέλος του εκλεκτού και  αυστηρά επιλεγμένου δικτύου μας.

Άμεση πρόθεσή μου είναι η ένταξη σε ιδιαίτερο καθεστώς προνομίων  των επιχειρήσεων ασφαλείας που επιλέγουν την Spartan Security ως αποκλειστικό ηλεκτρονικό πάροχο συνεργασίας, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή και την πίστη τους στην ομάδα. Νιώθω ιδιαίτερα περήφανος που ανέλαβα το κόστος για τίμιες υπηρεσίες ασφαλείας υψηλής ποιότητας και βεβαίως πέτυχα! Τελικά σήμερα είμαι σε θέση να εξασφαλίσω το ανώτερο επίπεδο και τον πιο σύγχρονο επαγγελματισμό της ελληνικής αγοράς σε όλες τις συνεργασίες μου. Θεωρώ πως αυτή είναι η αληθινή διαφορά που μας κάνει να ξεχωρίζουμε και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Είμαι πλέον απόλυτα πεπεισμένος πως για όσους επενδύουν στην τεχνολογία, τολμούν στην καινοτομία και παράλληλα διατηρούν ακέραιες τις ηθικές αξίες στις συνεργασίες τους, τα καλύτερα έρχονται! Η επόμενη μέρα της ανάπτυξης του κλάδου είναι κοντά και οι προοπτικές ανάπτυξης τεράστιες. Η επιλογή ισχυρών αρωγών είναι στο χέρι σας, ενώ η δεμένη οικογένεια της Spartan Security στέκεται δυναμικά δίπλα σας.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.