21/09/2020

Εξειδικευμένες λύσεις ενδοεπικοινωνίας και ελέγχου πρόσβασης από την Castel

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεχούς ανάπτυξης της, η Rakson επεκτείνει τη δραστηριότητα της διανομής επώνυμων brands. Αυτή τη φορά η εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γαλλικό οίκο Castel. Από το 1970 η εταιρεία Castel σχεδιάζει και κατασκευάζει προηγμένες λύσεις ενδοεπικοινωνίας (Intercom) και...

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεχούς ανάπτυξης της, η Rakson επεκτείνει τη δραστηριότητα της διανομής επώνυμων brands. Αυτή τη φορά η εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γαλλικό οίκο Castel. Από το 1970 η εταιρεία Castel σχεδιάζει και κατασκευάζει προηγμένες λύσεις ενδοεπικοινωνίας (Intercom) και ελέγχου πρόσβασης (Access Control) για εξειδικευμένους επαγγελματικούς τομείς όπως άμυνας, μεταφορών, ιατρικό, φυλακών/δικαιοσύνης, βιομηχανίας, εκπαιδευτικό/σχολικό, κλπ. Τα συστήματα ενδοεπικοινωνίας της έχουν εξοπλίσει τις περισσότερες φυλακές στη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ελβετία, καθώς και στρατιωτικούς χώρους όπως πυρηνικά εργοστάσια, ναυτικές βάσεις, αεροδρόμια, κλπ. Με περισσότερα από πλέον 40 χρόνια εμπειρίας θεωρείται εκ των κύριων παικτών στο χώρο των συστημάτων ενδοεπικοινωνίας και ελέγχου πρόσβασης, και έχει αποκτήσει εμπειρία και εξειδίκευση, την οποία χρησιμοποιεί για να προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις που ικανοποιούν τις ξεχωριστές ανάγκες, απαιτήσεις και περιορισμούς των πελατών της. 

Η εταιρεία διαθέτει χώρους πάνω από 2000m3 στο Σομίρ (Saumur) της Γαλλίας, στους οποίους γίνεται η σχεδίαση και κατασκευή όλων των προϊόντων της. Διαθέτει πιστοποίηση ISO9001 ελέγχου ποιότητας και κάθε υλικό που αποστέλλεται σε πελάτη της έχει δοκιμαστεί για την σωστή λειτουργία του. Πρόσφατα εξαγόρασε τον επίσης γαλλική εταιρεία Synchronic, η οποία ειδικεύεται σε συστήματα ελέγχου πρόσβασης για τον τραπεζικό και οικονομικό τομέα, αυξάνοντας και βελτιώνοντας έτσι την γκάμα των λύσεων που προσφέρει. Από το 2010 η Castel αποτελεί μέλος Group εταιρειών, στον οποίο ανήκουν πολλές από τις εταιρείες που συνεργάζεται η Rakson, αποκτώντας έτσι πρόσβαση σε μια μεγάλη ομάδα συνεργασιών με έμφαση στους τομείς της σχεδίασης και της καινοτομίας, επιτρέποντας της να προσφέρει ακόμη πιο αποδοτικές, ανταγωνιστικές και καινοτόμες λύσεις. Οι προτεινόμενες λύσεις είναι είτε πλήρως IP, είτε Υβριδικές και επιτρέπουν την πλήρη επικοινωνία μεταξύ νέων και παλαιών κτηρίων/υποδομών. Λύσεις τις Castel έχουν χρησιμοποιηθεί σε σταθμούς τρένων/μετρό/ λεωφορείων, τούνελ, σταθμούς διοδίων, νοσοκομεία, κλινικές, κρατητήρια, χώρους διαλογής/υποδοχής, εργοστάσια, γραμμές παραγωγής, διυλιστήρια, βρεφικούς σταθμούς, σχολικά συγκροτήματα, πανεπιστημιουπόλεις, στρατιωτικές βάσεις, κτηριακά συγκροτήματα, συγκροτήματα γραφείων, τράπεζες, και άλλα.

Rakson, τηλ.: 210-9404000.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.