19/10/2020

Το νέο website της Cubitech είναι στον αέρα!

Η Cubitech μεγαλώνει και ανανεώνεται! Το νέο της site www.cubitech.com είναι online για να ενισχύσει τη διεθνή δυναμική της και την ηγετική παρουσία της στα προηγμένα συστήματα ασφαλείας. Στο νέο www.cubitech.com, ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει την ανερχόμενη δύναμη στην ασφάλεια, με εύκολη πλοήγηση σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον.

Η Cubitech μεγαλώνει και ανανεώνεται! Το νέο της site www.cubitech.com  είναι online για να ενισχύσει τη διεθνή δυναμική της και την ηγετική παρουσία της στα προηγμένα συστήματα ασφαλείας. Στο νέο www.cubitech.com , ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει την ανερχόμενη δύναμη στην ασφάλεια, με εύκολη πλοήγηση σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον. Όλα τα προϊόντα και οι λύσεις της Cubitech βρίσκονται στη διάθεση του επισκέπτη, με εκτενή παρουσίαση ανά κατηγορία και ανά λύση. Ακόμα και ο πιο εξειδικευμένος επισκέπτης θα ικανοποιηθεί, αφού θα βρει datasheets και ειδική πληροφορία για όλα τα προϊόντα Cubitech, ώστε να συγκρίνει και να διαλέξει σύμφωνα με τις ανάγκες του ή τις ανάγκες των πελατών του. Αν χρειάζεται ακόμα περισσότερη πληροφορία, μπορεί μέσα από το www.cubitech.com  να κλείσει ραντεβού για προσωπική online παρουσίαση. Το www.cubitech.com  απευθύνεται στο επιχειρηματικό κοινό, στον υπεύθυνο ασφαλείας και κυρίως στον επαγγελματία εγκαταστάτη και τεχνικό. Το πρώτο βήμα για σύναψη συνεργασίας με την cubitech, γίνεται μέσα από ειδική φόρμα που μπορεί να συμπληρώσει και να στείλει ο ενδιαφερόμενος συνεργάτης. Φυσικά, ο επισκέπτης μπορεί να μάθει για την Cubitech, τη φιλοσοφία και το όραμά της, να ζητήσει τεχνική υποστήριξη και να αναζητήσει διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Με χαρά, σας καλούμε να επισκεφθείτε το νέο www.cubitech.com , να το εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε γιατί για προηγμένα συστήματα ασφαλείας, πρέπει να συνεργαστείτε με την Cubitech!

Cubitech, τηλ.: 210-9580888.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.