18/01/2021

Οικονομική θερμομέτρηση από την KEEPER Group

Με τον ερχομό του δεύτερου lockdown, οι καταστηματάρχες έχουν ανάγκη να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να κρατήσουν τα καταστήματα τους ανοιχτά. Η αξιόπιστη θερμομέτρηση των επισκεπτών είναι η πιο βασική μέθοδος προστασίας υπαλλήλων και πελατών των καταστημάτων για να εξασφαλίσουν τη λειτουργία τους και την υγεία των παρευρισκόμενων.

Με τον ερχομό του δεύτερου lockdown, οι καταστηματάρχες έχουν ανάγκη να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να κρατήσουν τα καταστήματα τους ανοιχτά. Η αξιόπιστη θερμομέτρηση των επισκεπτών είναι η πιο βασική μέθοδος προστασίας υπαλλήλων και πελατών των καταστημάτων για να εξασφαλίσουν τη λειτουργία τους και την υγεία των παρευρισκόμενων. Για το λόγο αυτό η KEEPER Group προσφέρει μία υπερπλήρη γκάμα από συστήματα ανθρώπινης θερμομέτρησης που έρχονται να δώσουν λύση σε κάθε ανάγκη και κάθε budget. Όταν έχουμε ανάγκη μίας οικονομικής, φορητής, αλλά και αξιόπιστης λύσης, τότε η θερμική κάμερα χειρός TPC-HT2201 είναι η ιδανική επιλογή. Η εν λόγω κάμερα κάνει αυτόματα θερμομέτρηση ανθρώπινης θερμοκρασίας από αποστάσεις έως και 1.5μ., ενώ έχει και τη δυνατότητα να τραβήξει snapshot ή βίντεο της θερμομέτρησης, όπως επίσης και να ηχήσει το buzzer εάν ανιχνεύσει υψηλή θερμοκρασία. Για τις εγκαταστάσεις όπου το πρωτεύον είναι ο απόλυτος έλεγχος πρόσβασης, θα συναντήσουμε τη συσκευή ASI7213X-T1. Η λύση αυτή αποτελείται από ένα face recognition Access Control, το οποίο, ανάλογα με τις απαιτήσεις, επιτρέπει ανέπαφα την πρόσβαση μόνο σε ένα έγκυρο πρόσωπο με φυσιολογική θερμοκρασία, που φοράει μάσκα (ή όποιον συνδυασμό των παραπάνω μας εξυπηρετεί). Τέλος, για χώρους όπου η βασική απαίτηση είναι η γρήγορη και αξιόπιστη θερμομέτρηση χωρίς να επηρεάζεται η ροή των ατόμων στο χώρο, η λύση HBTM είναι ιδανική. Η εν λόγω λύση αποτελείται από μία υβριδική κάμερα και ένα Black Body.

KEEPER Group, τηλ.: 210-2025705.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.