18/01/2021

Εγκατάσταση συστήματος access control με ανέπαφη θερμομέτρηση

Μια ακόμα εγκατάσταση access control με έλεγχο θερμομέτρησης ολοκληρώθηκε με επιτυχία από τη LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ. Πιο συγκεκριμένα, η LEXIS προμήθευσε και εγκατέστησε το σύστημα ελέγχου πρόσβασης KSCA120-ANW-TFC της KEDACOM στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ Α.Ε. Λαυρίου-Κερατέας. Ενόψει των αυξημένων και απαιτητικών αναγκών για έλεγχο στην είσοδο...

Μια ακόμα εγκατάσταση access control με έλεγχο θερμομέτρησης ολοκληρώθηκε με επιτυχία από τη LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ. Πιο συγκεκριμένα, η LEXIS προμήθευσε και εγκατέστησε το σύστημα ελέγχου πρόσβασης KSCA120-ANW-TFC της KEDACOM στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ Α.Ε. Λαυρίου-Κερατέας. Ενόψει  των αυξημένων και απαιτητικών αναγκών για έλεγχο στην είσοδο για την αποφυγή κρουσμάτων κορωνοϊού, η ΔΕΗ Α.Ε. εμπιστεύτηκε τη λύση της LEXIS, έπειτα από εντατικές δοκιμές στην κεντρική είσοδο της Υπηρεσίας. Το τερματικό αναγνώρισης προσώπων KEDACOM KSCA120-ANW-TFC συνδυάζει μέτρηση θερμοκρασίας σώματος, αναγνώριση προσώπου, αναγνώστη καρτών, αμφίδρομη επικοινωνία και έλεγχο απομακρυσμένης πρόσβασης σε μία μόνο συσκευή. Η προτεινόμενη λύση έχει πληθώρα εφαρμογών, ξεκινώντας από τη βασική ταυτοποίηση για έλεγχο εισόδου έως την προηγμένη απομακρυσμένη διαχείριση πρόσβασης, προσφέροντας υψηλού επιπέδου ασφάλεια με μεγάλη ευκολία στη χρήση και την εγκατάσταση..

LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε., τηλ.: 210-6777007.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.