01/02/2021

Η Konica Minolta εισέρχεται στην αγορά CCTV!

Η Konica Minolta εισέρχεται στην αγορά CCTV με προϊοντική γκάμα που έχει ως βασικό προϊόν τις λύσεις Mobotix. Το 2016 η Konica Minolta απέκτησε το πλειοψηφικό μερίδιο (65%) της Mobotix AG. Οι δύο εταιρείες αναπτύσσουν πλέον μια ποικιλία έξυπνων προϊόντων υλικού και λογισμικού, που αποτελούν την πλέον καινοτόμο τεχνολογία...

Η Konica Minolta εισέρχεται στην αγορά CCTV με προϊοντική γκάμα που έχει ως βασικό προϊόν τις λύσεις Mobotix. Το 2016 η Konica Minolta απέκτησε το πλειοψηφικό μερίδιο (65%) της Mobotix AG. Οι δύο εταιρείες αναπτύσσουν πλέον μια ποικιλία έξυπνων προϊόντων υλικού και λογισμικού, που αποτελούν την πλέον καινοτόμο τεχνολογία στην απεικόνιση, αναπαραγωγή και παραμετροποίηση της εικόνας. Η «αποκεντροποιημένη» φιλοσοφία καθιστά τα προϊόντα ως μοναδικά στην κατηγορία τους:

  • Κάθε κάμερα Mobotix IoT είναι εντελώς ανεξάρτητη, αυτόνομη λειτουργικά συσκευή.
  • Οι ενσωματωμένοι κανόνες παραμετροποίησης και ελέγχου υποβάλλονται σε επεξεργασία από την CPU της κάμερας.
  • Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για πρόσθετες συσκευές DVR/ NVR.
  • Οι εγγραφές και τα δεδομένα αποθηκεύονται στην ενσωματωμένη κάρτα SD, αλλά και στις υπηρεσίες “Mobotix cloud”.
  • H ισχυρή κρυπτογράφηση προϊόντος & δεδομένων καθιστούν τη λύση ως την ασφαλέστερη σε εφαρμογές δικτύου (Cactus Concept).

Σε συνδυασμό με συνεργασίες που αφορούν την κατασκευή και ανάπτυξη λογισμικού διαχείρισης (Video Management Software) παραμετροποίησης, ενοποίησης συστημάτων εικόνας και ασφάλειας, όπως Cathexis Vision / SAFR/ Metrici, καθιστούν την Konica Minolta ως τον πλέον εξελιγμένο και αξιόπιστο πάροχο συστημάτων “εικόνας” στην Ελληνική αγορά.  https://www.konicaminolta.com.gr/el-gr/mobotix/solutions/overview.

KONICA MINOLTA, τηλ.: 210-2896600.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.