12/04/2021

Ανίχνευση και επιβεβαίωση Φωτιάς και Καπνού μέσω μοντέλου AI και Axxon Next

Άλλο ένα σπάνιο, αλλά ιδιαίτερα χρήσιμο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης, στην υπηρεσία της ασφάλειας. Ακόμα και σε εγκαταστάσεις που ο παραδοσιακός ανιχνευτής καπνού θα αργήσει να δώσει σήμα (π.χ. μεγάλοι εργοστασιακοί ή αποθηκευτικοί χώροι) ή που δεν ενδείκνυται η χρήση παραδοσιακών ανιχνευτών (π.χ. εξωτερικοί χώροι), τότε μπορούμε να έχουμε...

Άλλο ένα σπάνιο, αλλά ιδιαίτερα χρήσιμο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης, στην υπηρεσία της ασφάλειας. Ακόμα και σε εγκαταστάσεις που ο παραδοσιακός ανιχνευτής καπνού θα αργήσει να δώσει σήμα (π.χ. μεγάλοι εργοστασιακοί ή αποθηκευτικοί χώροι) ή που δεν ενδείκνυται η χρήση παραδοσιακών ανιχνευτών (π.χ. εξωτερικοί χώροι), τότε μπορούμε να έχουμε Άμεση Αντίδραση από το Κέντρο Ελέγχου με ανίχνευση καπνού/φωτιάς μέσω μοντέλου Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) που ενσωματώνει το Axxon Next. Μπορεί κανείς πλέον να θωρακίσει το εργοστάσιο, τη βιοτεχνία, το computer room, οτιδήποτε εύφλεκτο και οτιδήποτε πολύτιμο με την τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης. Στην Ελλάδα και στην Κύπρο, οι επαγγελματίες εγκαταστάτες μπορούν να προμηθευτούν το Axxon Next από τον αποκλειστικό διανομέα Novo Technologies, ο οποίος διαθέτει την τεχνογνωσία και είναι σε θέση να τους εκπαιδεύσει, να τους υποστηρίξει τεχνικά ή ακόμα και να πραγματοποιήσει για αυτούς τις πιο εξειδικευμένες ρυθμίσεις στο έργο τους.

Novo Technologies, τηλ.: 210-2723127.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.