12/04/2021

ΑMC PROLINE AMCAM-IR1

Οι νέοι ανιχνευτές ProLine αντιπροσωπεύουν την καλύτερη επιλογή για οικιακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις στον τομέα της ασφάλειας. Οι ανιχνευτές ProLine χρησιμοποιούν μόνο ψηφιακά PIR, αποφεύγοντας έτσι τη μετατροπή που πρέπει γενικά να γίνει σε παραδοσιακούς ανιχνευτές, όπου το αναλογικό PIR ενισχύεται και μετατρέπεται σε ψηφιακό.

Οι νέοι ανιχνευτές ProLine αντιπροσωπεύουν την καλύτερη επιλογή για οικιακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις στον τομέα της ασφάλειας. Οι ανιχνευτές ProLine χρησιμοποιούν μόνο ψηφιακά PIR, αποφεύγοντας έτσι τη μετατροπή που πρέπει γενικά να γίνει σε παραδοσιακούς ανιχνευτές, όπου το αναλογικό PIR ενισχύεται και μετατρέπεται σε ψηφιακό. Είναι εξοπλισμένοι με φακούς που σχεδιάζονται από την AMC και κατασκευάζονται από την Fresnel Technologies, Inc. Η τεχνολογία LODIFF®, σε συνδυασμό με τα υλικά POLY IR®, προσφέρουν υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, καθιστώντας τα εν λόγω προϊόντα ως την ιδανική λύση ασφαλείας. Ο IR1, είναι ένας ψηφιακός ανιχνευτής PIR κατασκευασμένος από ABS πλαστικό με αντιστάσεις EOL. Έρχεται με γωνία ανίχνευσης 100°, εμβέλεια 100 μέτρων και λειτουργεί απροβλημάτιστα σε συνθήκες μεταξύ -10°C έως +40°C.

SOLO SECURITY, τηλ.: 210-2750595.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.