Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
18 Δεκεμβρίου 2013 06:16

VOYAGER by Spartan

«Εκτοξευτείτε» με τη νέα υπηρεσία της Spartan Security!

Γράφει: Παύλος Κερασίδης
475699d297afae315ef802312426354e XL 5f1a9e9b

Featured | Με τη νέα εφαρμογή VOYAGER οι συνεργάτες της Spartan Security αποκτούν on line πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία των εγκαταστάσεών τους. Η πρόσβαση γίνεται μέσα από ένα απλό και συμβατό με όλα τα υπολογιστικά συστήματα Web Interface, που πάνω από όλα προστατεύεται με απόλυτη ασφάλεια. Επιπλέον, η εφαρμογή VOYAGER επιτρέπει την on line επικοινωνία των τεχνικών με τη Spartan και την αλλαγή στοιχείων, που αφορούν τις εγκαταστάσεις τους, από οπουδήποτε στον κόσμο, άμεσα και γρήγορα.

Δραστήρια, όπως πάντα, η Spartan Security ακολουθεί άμεσα τις ανάγκες της εποχής για αυξημένο έλεγχο μέσα από το διαδίκτυο και πρωτοπορεί με την εφαρμογή Voyager. Η εξειδικευμένη Web εφαρμογή απογειώνει την ταχύτητα και την αμεσότητα της επικοινωνίας των συνεργατών της Spartan με τους συνεργάτες της. Η εμπνευσμένη ονομασία Voyager, αποδόθηκε στην εφαρμογή ως φόρος τιμής στο θρυλικό διαστημόπλοιο, που βγήκε πρόσφατα από το ηλιακό μας σύστημα.

Τα πάντα από το Web Interface

Η εφαρμογή Voyager έχει αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου από τη Spartan και προορίζεται για τους συνεργάτες της. Από τη δικτυακή σελίδα της Spartan, οι συνεργάτες της μπορούν να αποκτούν πρόσβαση στην υπηρεσία Voyager μέσω κωδικών που προστατεύονται από πολλαπλά συστήματα ασφαλείας. Το Web Interface της εφαρμογής είναι πολύ απλό στη χρήση του και εξασφαλίζει συμβατότητα Cross-Platform με όλα τα συστήματα, όπως Windows, Linux, iOS, Android, κτλ., αφού λειτουργεί μέσα από το παράθυρο του Web Browser.

Η εφαρμογή Voyager δεν απαιτεί καθόλου χώρο στο δίσκο του χρήστη, αφού τρέχει στους ιδιόκτητους Web Server της Spartan. Αντίστοιχα, δεν απαιτεί καμιά διαδικασία αναβάθμισης, δεδομένου ότι όλα τα νέα χαρακτηριστικά που εφαρμόζονται στο διακομιστή, αυτόματα παραδίδονται στο χρήστη.

Πάνω από όλα η ασφάλεια

Ο χρήστης μέσω της Voyager θα μπορεί να αναζητήσει με ασφάλεια τις πληροφορίες που επιθυμεί. Το σύστημα τρέχει σε ασφαλές περιβάλλον εργασίας στους Server της Spartan. Για την πρόσβαση παρέχει προστασία και απόκρυψη των κωδικών πρόσβασης και εξασφαλίζει αυτόματο κλείδωμα λογαριασμού σε περίπτωση απόπειρας παραβίασης. Όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται στο σύστημα Voyager, διασφαλίζονται από εκτεταμένους ελέγχους της Spartan και υπάρχει η διαδικασία έγκρισης από αρμόδιο προσωπικό πριν την τελική καταχώρηση.

Οι δυνατότητες της εφαρμογής Voyager

Μέσα από την πλατφόρμα της εφαρμογής Voyager ο τεχνικός αποκτάει πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες των εγκαταστάσεών του, ενώ μπορεί ταυτόχρονα να επεξεργαστεί τα στοιχεία τους. Επίσης, έχει άμεση επικοινωνία με τη Spartan, πάντα δικτυακά. Αναλυτικά, οι δυνατότητες που παρέχονται από το Voyager περιλαμβάνουν:

  • Προβολή και ενημέρωση βασικών στοιχείων εγκαταστάτη.
  • Προβολή, ενημέρωση και εκτύπωση βασικών στοιχείων καρτέλας πελάτη.
  • Αναζήτηση πελατολογίου με χρήση πολλαπλών φίλτρων αναζήτησης και δυνατότητας εκτύπωσης.
  • Αναζήτηση ιστορικού σημάτων πελατών για περίοδο δύο μηνών.
  • Προβολή και εκτύπωση σημάτων και ενεργειών σύμφωνα με τα επιλεγμένα φίλτρα.
  • Άμεση και διαρκή ενημέρωση αναφοράς πελατών χωρίς επικοινωνία ανά μία ώρα όλο το 24ωρο.
  • Οικονομικά στοιχεία εγκαταστάτη με κινήσεις ισοζυγίου.
  • Καθημερινά ενημερωμένη κατάσταση πελατών με οικονομικές εκκρεμότητες.
  • Προβολή εργαλείων (προσωπικό ημερολόγιο εργασιών, εγχειρίδια τελικού χρήστη, συμβόλαιο σύνδεσης).
  • Αναφορές και στατιστικά σημάτων και πελατών.
  • Κατάσταση εισόδων και εξόδων πελατολογίου.
  • Βοήθεια σε κάθε φόρμα εργασίας.
  • On-line πληρωμή (μέσω Eurocommerce) και ραντεβού εισπράξεων.

Το όραμα της Spartan

Ο στόχος της Spartan είναι η διεύρυνση της πλατφόρμας, ώστε να δίνει πολλαπλές δυνατότητες διαδραστικής και αμφίδρομης επικοινωνίας με τους συνεργάτες της 24 ώρες την ημέρα, με δυνατότητα τοποθέτησης νέων εντολών, τροποποίηση των ήδη ενεργών και αλληλεπίδραση με άλλες πλατφόρμες.

Η εφαρμογή Voyager αποτελεί την αρχή του οράματος της Spartan για μια κοινότητα ανθρώπων, που σε πραγματικό χρόνο μπορούν να μοιράζονται πληροφορίες και δεδομένα, με ασφάλεια και διαφάνεια.

 

info

Spartan Security

Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, 117 43 Αθήνα, τηλ.: 801.11.11811, 210.92.32.437, fax: 210.92.45.747

web: www.spartan.gr,

email: info@spartan.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...