18/07/2018

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την κορυφαία ευρωπαϊκή έκθεση των συστημάτων ασφαλείας

Γράφτηκε από: Παναγιώτης Αποστολόπουλος
Η IFSEC International, αποτελεί αναμφίβολα το κορυφαίο γεγονός για την ασφάλεια στην Ευρώπη. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η IFSEC 2018 έκλεισε με απόλυτη επιτυχία, φιλοξενώντας τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου της ασφάλειας, καθώς και περισσότερους από 27.000 επισκέπτες! Η Διεθνής έκθεση του Λονδίνου εκπροσώπησε πολλούς τομείς...

Η IFSEC International, αποτελεί αναμφίβολα το κορυφαίο γεγονός για την ασφάλεια στην Ευρώπη. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η IFSEC 2018 έκλεισε με απόλυτη επιτυχία, φιλοξενώντας τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου της ασφάλειας, καθώς και περισσότερους από 27.000 επισκέπτες!

Η Διεθνής έκθεση του Λονδίνου εκπροσώπησε πολλούς τομείς, όπως η επιτήρηση βίντεο, ο έλεγχος πρόσβασης, η ανίχνευση εισβολών, ωστόσο η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, δείχνει πως θα είναι το επόμενο νέο μεγάλο «trend» στον χώρο της ασφάλειας. Το Security Report για ακόμα μία χρόνια έδωσε το παρόν στην πρωτεύουσα της Αγγλίας και στον εκθεσιακό χώρο του ExCeL, μιλώντας με αντιπρόσωπους από όλο τον κόσμο, αλλά και την Ελλάδα.

Οι τάσεις και το μέλλον

Σε ένα κόσμο όπου οι απειλές στον κυβερνοχώρο ολοένα αυξάνονται, η βιομηχανία της ασφάλειας καταφέρνει και αντιδρά με γοργούς ρυθμούς, κάτι που φάνηκε έντονα και στα περίπτερα των εκθετών. Πέρα όμως από την κυβερνοασφάλεια, η έκθεση ήταν εξίσου σημαντική ακόμα και για τους επαγγελματίες του λιανικού εμπορίου, αφού υπήρχαν ολοκληρωμένες λύσεις «retail» σε πολλά περίπτερα εκθετών. Ακόμα, αξίζει να αναφέρουμε πως η τάση των εταιριών για ενοποίηση όλων των συστημάτων ασφαλείας (CCTV-Access Control-Alarm) κάτω από μία ενιαία πλατφόρμα ήταν εντονότερη στη φετινή έκθεση, ενώ από τα περίπτερα δεκάδων κατασκευαστών, οι λύσεις σε 4Κ ανάλυση ήταν γεγονός. Να σημειώσουμε πως παράλληλα με την IFSEC, πραγματοποιούταν και η έκθεση «FIREX», η οποία επίσης φιλοξένησε μεγάλες εταιρίες του χώρου, καθώς και πλήθος κόσμου. Τέλος, στο εσωτερικό του εκθεσιακού χώρου, υπήρχε ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με ειδικό δίχτυ ασφαλείας, όπου διάφοροι τύποι drone ( ανίχνευση πυρκαγιάς, περιμετρική ασφάλεια, κ.λπ. ) πραγματοποιούσαν πτήσεις. 

Οι έλληνες εκθέτες

Εταιρίες όπως η Hikvision, η Dahua, η Honeywell κ.ά., δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την μεγαλύτερη έκθεση της Ευρώπης, παρουσιάζοντας στους επαγγελματίες του κλάδου όλα τα νέα προϊόντα και τις λύσεις τους. Ωστόσο πέρα από τους διεθνής οίκους, περίπτερα στον εκθεσιακό χώρο του ExCeL είχαν και ελληνικές εταιρίες. Πιο συγκεκριμένα συναντήσαμε τη Sigma Security η οποία παρουσίασε τα δικά της προϊόντα που είναι 100% σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ελλάδα, την EGT με το σύστημα Easy Guard Tour και φυσικά την Terracom, με τα QR-Patrol και MyLoneWorkers

Στο φωτογραφικό ρεπορτάζ που ακολουθεί παρουσιάζονται τα περίπτερα και τα προϊόντα των κατασκευαστών με αλφαβητική σειρά, ενώ στο κανάλι μας στο YouTube, μπορείτε να δείτε επίσης πλούσιο βιντεορεπορτάζ από τις διεθνείς, αλλά και τις ελληνικές εταιρίες που έλαβαν μέρος στη έκθεση του Λονδίνου.

 

Κατηγορία Τεύχος 81

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.