26/10/2020

xGen CADDX

Νέες Κεντρικές Μονάδες που αλλάζουν τα δεδομένα

Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
Η CADDX κάνει μια νέα προσθήκη στη γκάμα της και αλλάζει και πάλι τα δεδομένα στο χώρο του συναγερμού. Η νέα σειρά των μονάδων που κυκλοφόρησε, ονομάζεται xGen Connect και διαθέτει έως 8 ενσωματωμένες ζώνες, έως 8 partitions, θα υποστηρίζει μέχρι 192 ζώνες, θα διαθέτει ενσωματωμένο IP και προαιρετικά δέκτη Zwave για υποστήριξη όλων των Zwave συσκευών, WiFi/4G και δέκτη LoNa.

Η CADDX κάνει μια νέα προσθήκη στη γκάμα της και αλλάζει και πάλι τα δεδομένα στο χώρο του συναγερμού. Η νέα σειρά των μονάδων που κυκλοφόρησε, ονομάζεται xGen Connect και διαθέτει έως 8 ενσωματωμένες ζώνες,  έως 8 partitions, θα υποστηρίζει μέχρι 192 ζώνες, θα διαθέτει ενσωματωμένο IP και προαιρετικά δέκτη Zwave για υποστήριξη όλων των Zwave συσκευών, WiFi/4G και δέκτη LoNa.

Πολλά από τα παρελκόμενα της CADDX, της οικογένειας networX μπορούν να συνεργαστούν με τη σειρά xGen Connect, καθώς διαθέτει εκτός από 4-wire RS-485 xGen BUS επικοινωνίας (για περιφερειακά της σειράς NXG) και 3-wire BUS επικοινωνίας (της σειράς networX). Τα περισσότερα πληκτρολόγια και οι επεκτάσεις ζωνών από την υφιστάμενη σειρά της CADDX μπορούν να λειτουργήσουν και στο καινούργιο xGen Connect, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το βάρος που δίνει η CADDX στη συμβατότητα των περιφερειακών της και δίνοντας πλήρη ευελιξία στον τρόπο εγκατάστασης που θα επιλέξει ο εγκαταστάτης.

 

Χαρακτηριστικά

NXG-4

NXG-8

NXG-9

Ενσωματωμένες ζώνες

4

8

8

Μέγιστες Ζώνες

4 ενσύρματες ή 16 ασύρματες

48 ενσύρματες ή ασύρματες

48 ενσύρματες ή ασύρματες

Partitions

4

8

8

Χρήστες

40

100

100

Τηλεχειριστήρια

8

16

16

Πληκτρολόγια

16

24

24

Μέγιστος αριθμός Modules

24

32

32

Ενσωματωμένες έξοδοι

3 OC, BELL

4OC, BELL, Smoke

4OC, BELL, Smoke

Events

1024

1024

1024

Τεχνικά Χαρακτηριστικά NXG-8/NXG-9

 • 8 ενσωματωμένες ζώνες.
 • Εώς 48 ζώνες (ενσύρματες ή ασύρματες).
 • Εώς 32 ασύρματα τηλεχειριστήρια.
 • Legacy & LoNa 433MHz δέκτη
 • Έως 8 partitions.
 • Εώς 100 χρήστες, κάθε χρήστης με έως και 4 επίπεδα προφίλ.
 • Υποστήριξη εώς 32 συσκευές (επεκτάσεις και πληκτρολόγια).
 • Μέγιστο 16 πληκτρολόγια.
 • xGen και NetworX bus επικοινωνίας.
 • Υποστηρίζει Διπλασιασμό ζωνών και πολλαπλές EOL αντιστάσεις.
 • Υποστήριξη έως 16 καμερών UltraSync.
 • Z-Wave® Home Automation.
 • 4 προγραμματιζόμενες εξόδους ενσωματωμένες.
 • Actions και προγραμματισμός σκηνών.
 • 10 / 100Base-T σύνδεση IP / LAN.
 • Προαιρετική μονάδα 4G / Wi-Fi plug-in.
 • Ενσωματωμένος web server.
 • Λογισμικό προγραμματισμού DLX900.
 • Αναβάθμιση λογισμικού μέσω USBUP-EUR-V2 ή DLX900 μέσω του δικτύου.

 

Το νέο xGen Connect

Ως μέρος της οικογένειας της CADDX, η σειρά xGen Connect προσφέρει ένα νέο σύστημα που προσφέρει επεκτασιμότητα, ευελιξία και το πιο σημαντικό, συμβατότητα, κάτι το οποίο ξεχωρίζει τα CADDX από τα άλλα συστήματα συναγερμού, επιτρέποντας στους επαγγελματίες εγκαταστάτες να αξιοποιούν μια ενιαία πλατφόρμα για νέες εγκαταστάσεις, συνδυάζοντας όλη την γκάμα της CADDX με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες που απαιτεί η νέα εποχή.

Το xGen Connect είναι ένας έξυπνος υβριδικός πίνακας συναγερμού που είναι ιδανικός για κατοικίες ή βιομηχανικές εφαρμογές. Με την ικανότητα να ελέγχει μέχρι 192 ζώνες (NXG-8E), 8 partitions και μέχρι 256 χρήστες, έχει την ευελιξία να ανταποκριθεί άμεσα στις σύγχρονες απαιτήσεις ασφάλειας. Η ενσωματωμένη θύρα ethernet επιτρέπει μια ασφαλή σύνδεση με το UltraSync, προσφέροντας πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων τις αναφορές συναγερμών και απομακρυσμένη συνδεσιμότητα. Μια προαιρετική μονάδα 4G & Wi-Fi router plug-in είναι διαθέσιμη για backup ή για κύρια σύνδεση με το Cloud UltraSync. Την ίδια στιγμή, η μονάδα 4G & Wi-Fi μπορεί να συνδεθεί με το router των πελατών μέσω δικτύου Wi-Fi. Αυτό αποτρέπει την ανάγκη να εγκαταστήσετε ένα καλώδιο ethernet μεταξύ του πάνελ και του router, όπου δεν είναι εφικτό. Το Wi-Fi Module διαθέτει επίσης μια θύρα Ethernet σε περίπτωση που το σύστημα ασφαλείας απαιτεί κάμερες UltraSync για βίντεο επιτήρηση. Η σειρά xGen Connect υποστηρίζει το πρότυπο αυτοματισμού κατοικίας Z-Wave®, επιτρέποντας στους χρήστες να χειρίζονται χειροκίνητα τα φώτα Z-Wave, τους θερμοστάτες και πολλά άλλα, μέσω της εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας UltraSync+. Ταυτόχρονα, μπορούν να δημιουργήσουν καθορισμένα σενάρια στο πάνελ, ώστε να εκτελούνται αυτοματοποιημένες λειτουργίες στην οικεία τους.

Εύκολος έλεγχος, παρακολούθηση και προγραμματισμός

Το σύστημα ασφαλείας xGen Connect μπορεί να ελέγχεται από το πληκτρολόγιο, από ασύρματη οθόνη αφής Wi-Fi και απομακρυσμένα μέσω της εφαρμογής UltraSync+.

Η εφαρμογή UltraSync+ επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει το σύστημα ασφαλείας από συσκευή Apple® iPhone / iPad ή Google Android. Ο χρήστης μπορεί να έχει την πλήρη διαχείρηση του συστήματός του, μέσω του πληκτρολογίου, είτε μέσω smartphone ή tablet, καθώς και να παρακολουθήσει ζωντανά ή να αναπαράγει το εγγεγραμμένο βίντεο. Η ίδια εφαρμογή θα επιτρέψει στον εγκαταστάτη να εκτελέσει το προγραμματισμό του συστήματος.

Μόλις όλα τα περιφερειακά του συστήματος συνδεθούν με το xGen Connect χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αυτόματης εγγραφής, ο πίνακας μπορεί να προγραμματιστεί από το τοπικό πληκτρολόγιο, από έναν επιτραπέζιο υπολογιστή που συνδέεται με τον ενσωματωμένο web server του πίνακα ή μέσω του λογισμικού διαχείρισης DLX900 που όλοι γνωρίζετε.

CADDX 4G-WiFi Module για xGen Connect

Το νέο xGen Connect module 4G και Wi-Fi είναι κατάλληλο για τους πίνακες xGen Connect NXG-4, NXG-8, NXG-9 και NXG-8E. Η μονάδα 4G / WiFi προσθέτει δυνατότητες επικοινωνίας 4G στους πίνακες συναγερμού της σειράς xGenConnect, επιτρέποντας την αναφορά του συναγερμού και απομακρυσμένες συνδέσεις μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας 4G. Σε περίπτωση που η κύρια διαδρομή (WiFi ή Ethernet / Internet) δεν είναι διαθέσιμη, ο πίνακας θα μεταβεί αυτόματα στην κυψελοειδή διαδρομή 4G για να παρέχει ασταμάτητη αναφορά του συναγερμού. Εάν το 4G δεν είναι διαθέσιμο, η μονάδα θα αλλάξει σε 2G ανάλογα με τα τοπικά δίκτυα παρόχων ή την κάλυψη κινητής τηλεφωνίας. Υποστηρίζοντας έως και 2 συνδέσεις κεραίας τόσο για κινητά όσο και για WiFi, η μονάδα διασφαλίζει μια αξιόπιστη ασύρματη σύνδεση.

Ο ενσωματωμένος δρομολογητής Wi-Fi μπορεί να συνδεθεί με το δρομολογητή του πελάτη για κύρια πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Αυτό αποφεύγει την εγκατάσταση καλωδίου Ethernet μεταξύ του πίνακα xGenConnect και του δρομολογητή του πελάτη. Ο δρομολογητής Wi-Fi παρέχει επίσης ενσύρματο LAN Ethernet σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη για ενσύρματη σύνδεση μίας ή περισσότερων κάμερες UltraSync.

Διαθέσιμα θα βρούμε και module επέκτασης 8 και 16 ενσύρματων ζωνών που συνδέονται με τον πίνακα μέσω του 4-wire bus. Διαθέτουν tamper input και αποσπώμενα terminals. Αναβαθμίζονται μέσω του USB UP ή μέσω του DLX-900. Κατανάλωση: 30mA. Στήριξη τύπου ράγας. Επίσης, θα συναντήσουμε και module επέκτασης 8 εξόδων relay. Η κάθε έξοδος μπορεί να γίνει ξηράς επαφής (NO ή NC ή ανοιχτού συλλέκτη), ενώ διατίθεται και ξεχωριστό LED για την κατάσταση κάθε εξόδου.

Νέα πληκτρολόγια xGen NXG-183X

Τα νέο πληκτρολόγια της CADDX NXG-1830 (Λευκό), NXG-1831 (Ανθρακί), NXG-1832 (Λευκό με Proximity), NXG-1833 (Ανθρακί με proximity αναγνώστη) για xGen NXG-4, NXG-8, NXG-9, NXG-8E, NXG-64, NXG-256 και NXG-512 έρχεται σύντομα.

Τα νέα state-of-the-art πληκτρολόγια LCD για τα συστήματα ασφαλείας της CADDX xGen και xGenConnect φέρνουν ένα νέο και μοντέρνο περιβάλλον εργασίας χρήστη, που ταιριάζει σχεδόν σε οποιαδήποτε διακόσμηση. Ο ελκυστικός σχεδιασμός του θα ευχαριστήσει τους ιδιοκτήτες σπιτιών, ενώ ο στιβαρός σχεδιασμός του θα το κάνει να ξεχωρίζει σε ένα εμπορικό περιβάλλον ή σε οποιοδήποτε άλλο είδος επιχείρησης. Το πορτάκι του πληκτρολογίου μπορεί να ανοίξει για να κρύψει τα κουμπιά όταν δεν χρησιμοποιεί το σύστημα ή μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί για να επιτρέψει ταχύτερη λειτουργία.

Η μεγάλη γραφική οθόνη καθιστά τα μηνύματα του συστήματος ευανάγνωστα. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει από διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων για το φως του φόντου τόσο της οθόνης όσο και των κουμπιών και αυτό για να κάνει το πληκτρολόγιο να ταιριάζει απρόσκοπτα σε οποιοδήποτε τύπο διακόσμησης. Όταν αναβοσβήνει ένα μάτι, μια ένδειξη κατάστασης σχήματος δαχτυλιδιού πολλαπλών χρωμάτων θα ειδοποιεί τον χρήστη σε περίπτωση συμβάντος ή σφάλματος ή θα παρέχει απλώς την κατάσταση του συστήματος.

Μεγάλα πλήκτρα και μια επιλογή περιβάλλοντος φωτισμού περιβάλλοντος διασφαλίζουν τη λειτουργία χωρίς σφάλματα, ακόμη και σε σκοτεινό περιβάλλον. Ειδικά πλήκτρα θα χρησιμοποιηθούν επίσης για την εύκολη πλοήγηση του χρήστη μέσω των λειτουργιών προγραμματισμού και λειτουργίας. Τέσσερα προ-προγραμματισμένα πλήκτρα λειτουργίας επιτρέπουν στο χρήστη να εκτελεί τις πιο κοινές λειτουργίες. Οπλίστε την περίμετρο του συστήματος με τη δυνατότητα διάκρισης μεταξύ Arm Stay, Arm Stay Instant, Arm Stay Night. Οπλίστε πλήρως το σύστημα κατά την έξοδο από τον χώρο σας. Ένα πλήκτρο Off ή Disarm για αφοπλισμό του συστήματος ή εκκαθάριση μηνυμάτων σφάλματος και πλήκτρο Info για ανάκτηση πληροφοριών κατάστασης συστήματος. Διατίθενται τέσσερα ειδικά πλήκτρα με συνδυασμένη λειτουργικότητα για απλοποιημένη λειτουργία. Με ένα μόνο άγγιγμα του πλήκτρου θα ξεκινήσει λειτουργίες όπως χειροκίνητη παράκαμψη, ενεργοποίηση της λειτουργίας "chime" ή ενεργοποίηση μιας σκηνής. Όταν πατάτε το κουμπί για δύο δευτερόλεπτα, το κουμπί μπορεί να σηματοδοτήσει πυρκαγιά ή ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή μπορεί να ενεργοποιήσει έναν συναγερμό αναμονής.

Η βάση του πληκτρολογίου έχει τα σημεία στήριξης στην ίδια θέση με τα παλαιά πληκτρολόγια CADDX NetworX NX-148, οπότε δεν απαιτείται πρόσθετη διάτρηση κατά την αντικατάσταση των παλαιών πληκτρολογίων κατά τη μετεγκατάσταση στο σύστημα ασφαλείας xGenConnect. Η πίσω πλάκα επιτρέπει επίσης εύκολη είσοδο καλωδίου και ενσωματώνει αγωγούς καλωδίων από τέσσερις κατευθύνσεις.

 • LCD πληκτρολόγιο με ανανεωμένο design με αποσπώμενο πορτάκι.
 • Διαθέτει την ίδια βάση και τρύπες με το CADDX NX-148 για αντικατάσταση του χωρίς καινούργιες τρύπες.
 • Αλλαγή χρώματος στην οθόνη και στα πλήκτρα ( λευκό, ροζ, μοβ, μπλε, κυανό, πράσινο, λαχανί, κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο).
 • Υποστηρίζει πολλαπλές γλώσσες.
 • 3 δυνατότητες όπλισης : Arm Away, Arm Stay και Arm Stay Night (Instant)
 • 4 προγραμματιζόμενα πλήκτρα (Α/Β/C/D) για γρήγορο Chime, Bypass ζωνών καθώς και για λειτουργία σεναρίων που έχουμε ορίσει.
 • Δυνατότητα απεικόνισης του logo σας δωρεάν στην οθόνη.
 • Υποστηρίζει μέχρι 512 ζώνες.

INFO
 • G.I. Security SA
 • 16o χλμ Λεωφ. Λαυρίου, 190 02 Παιανία
 • τηλ: 210-6040601 | fax: 210-6658710
 • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.gisecurity.gr/el
Κατηγορία Τεύχος 108, Reviews

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.