Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 | 11:51

DM TEX

Ποιοτικοί και οικονομικοί πίνακες πυρανίχνευσης!

Οι πίνακες πυρανίχνευσης της σειράς DM TEX είναι οι πιο οικονομικοί της αγοράς και ταυτόχρονα εξαιρετικά ποιοτικής κατασκευής. Η σειρά διαθέτει μοντέλα με 2, 4 και 8 ζώνες, με πρόσοψη LED ή LCD οθόνη. Πλήρως «Ελληνοποιημένοι», όχι μόνο υποστηρίζουν μενού στα Ελληνικά, αλλά είναι μεταφρασμένες και οι ενδείξεις στην πρόσοψή τους. Με δυνατότητα προγραμματισμού των ρευμάτων...
Γράφτηκε από: Παύλος Κερασίδης

Οι πίνακες πυρανίχνευσης της σειράς DM TEX είναι οι πιο οικονομικοί της αγοράς και ταυτόχρονα εξαιρετικά ποιοτικής κατασκευής. Η σειρά διαθέτει μοντέλα με 2, 4 και 8 ζώνες, με πρόσοψη LED ή LCD οθόνη. Πλήρως «Ελληνοποιημένοι», όχι μόνο υποστηρίζουν μενού στα Ελληνικά, αλλά είναι μεταφρασμένες και οι ενδείξεις στην πρόσοψή τους. Με δυνατότητα προγραμματισμού των ρευμάτων που ενεργοποιούν τα ρελέ, οι πίνακες είναι συμβατοί με τους περισσότερους συμβατικούς πυρανιχνευτές του εμπορίου. Υποστηρίζουν αρχείο καταγραφής 1.200 συμβάντων, καταμέτρηση συμβάντων, μετονομασία ζωνών και προγραμματισμό για περισσότερες από 70 παραμέτρους των εισόδων και εξόδων των ζωνών. Πέρα από τους πίνακες 2 έως 8 ζωνών η σειρά περιλαμβάνει επαναλήπτη LCD και πληρέστατη γκάμα περιφερειακών.

Οι πίνακες πυρανίχνευσης της DM TEX έχουν υψηλή ποιότητα κατασκευής, υποστηρίζουν ελληνική γλώσσα, είναι συμβατοί με τους περισσότερους πυρανιχνευτές του εμπορίου και πάνω από όλα είναι εξαιρετικά οικονομικοί! Η σειρά διαθέτει μοντέλα 2, 4, 8 ζωνών με πρόσοψη LED ή LCD οθόνη στην πρόσοψη (εικόνα 1). Πιο συγκεκριμένα, τα μοντέλα FP9000L-2, FP9000L-4 και FP9000L-8 υποστηρίζουν 2, 4 και 8 ζώνες αντίστοιχα και διαθέτουν πρόσοψη LED. Επίσης, τα μοντέλα FP9000-4 και FP9000-8 παρέχουν 4 και 8 ζώνες αντίστοιχα και υποστηρίζουν οθόνη LCD. Όλοι οι πίνακες της DM TEX έχουν πιστοποίηση EN 54-2 & EN54-4.

Υψηλή ποιότητα σε χαμηλή τιμή

Οι πίνακες DM TEΧ είναι κατασκευασμένοι με προσοχή στη λεπτομέρεια. Το κομψό τους περίβλημα τους επιτρέπει την τοποθέτησή τους σε οποιοδήποτε χώρο. Διευκολύνοντας τόσο τον τεχνικό αλλά κυρίως τον τελικό χρήστη, η DM TEX σε συνεργασία με την Microlink έχουν μεταφράσει τους πίνακες τόσο στις ενδείξεις στην πρόσοψη, όσο και στα μενού της LCD οθόνης (εικόνα 2). Ταυτόχρονα, όπως βλέπουμε στην εικόνα 3, το εσωτερικό του πίνακα είναι εξαιρετικά προσεγμένο. Διαθέτει αλφάδι για την τοποθέτηση, χώρο για 2 μπαταρίες 12V/5Ah και το μόνο τμήμα που είναι εκτεθειμένο από την πλακέτα είναι το μέρος των συνδέσεων. Παράλληλα με την υψηλή ποιότητα των DM TEX έρχεται και η εξαιρετικά χαμηλή τους τιμή, κάνοντας το όλο πακέτο πάρα πολύ ελκυστικό!

Προγραμματισμός και συμβατότητα με πυρανιχνευτές

Οι πίνακες με ενδείξεις LED 2, 4 ή 8 ζωνών διαθέτουν δυνατότητα προγραμματισμού μέσω Dip-Switch στο εσωτερικό τους (εικόνα 4). Ο πίνακας FP9000L-2 (2 ζωνών) υποστηρίζει 2 εξόδους ρελέ με καθυστέρηση, μία εκ των οποίων είναι προγραμματιζόμενη. Αντίστοιχα, οι πίνακες FP9000L-4 και FP9000L-8 διαθέτουν 4 εξόδους ρελέ, δύο εκ των οποίων είναι προγραμματιζόμενες. Επίσης, όλα τα παραπάνω μοντέλα διαθέτουν 1 έξοδο ρελέ φωτιάς και 1 έξοδο για σφάλμα.

Οι πίνακες με οθόνη LCD διαθέτουν 4 προγραμματιζόμενα ρελέ εξόδων, δύο εκ των οποίων είναι ελεγχόμενα. Επίσης, υποστηρίζουν 1 έξοδο ρελέ φωτιάς και 1 έξοδο για σφάλμα. Από την LCD οθόνη και το μενού προγραμματισμού, οι πίνακες δίνουν την δυνατότητα επιλογής του ρεύματος κατωφλιού που θα ενεργοποιήσει το συναγερμό (εικόνα 5), κάνοντας τους DM TEX συμβατούς με τους περισσότερους πυρανιχνευτές της αγοράς. Οι πίνακες FP9000-4 και FP9000-8 υποστηρίζουν αρχείο καταγραφής 1200 συμβάντων, καταμετρητή συμβάντων και προγραμματισμό για περισσότερες από 70 παραμέτρους των εισόδων και εξόδων των ζωνών.

Γκάμα προϊόντων

Οι πίνακες DM TEX συνοδεύονται από πλήρη γκάμα περιφερειακών (εικόνα 6). Ξεκινώντας από το τροφοδοτικό backup FP9000P και συνεχίζοντας στους ανιχνευτές (εικόνα 7) και τις ειδικές βάσεις στήριξης (εικόνα 8), η σειρά καλύπτει κάθε εφαρμογή. Στους ανιχνευτές συναντάμε το μοντέλο οπτικού πυρανιχνευτή D9000 SR, τον θερμοδιαφορικό πυρανιχνευτή D9000 T A1R, τον πυρανιχνευτή θερμικού ορίου D9000 T A1S και τον πυρανιχνευτή διπλού στοιχείου D9000 MSR. Στην πληρέστατη γκάμα βάσεων πυρανιχνευτών συναντάμε την απλή βάση B9000, τη βάση με ρελέ B9000 R, τη βάση με δίοδο B9000 D και τη βάση με αντίσταση B9000L. Οι σειρήνες μπορούν να είναι εσωτερικές, όπως η S9000 εσωτερική σειρήνα κόκκινου χρώματος και η TFS-302 ηλεκτρονική σειρήνα πυρανίχνευσης με φάρο, ή εξωτερική, όπως η RE9000 με φλας και μεταλλικό περίβλημα (εικόνα 9).

INFO
  • Microlink
  • Τζων Κένεντυ 80, 121 36 Λόφος Αξιωματικών – Περιστέρι
  • τηλ: 210-5786534 | fax: 210-5787486
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.mplink.gr
digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.