01/06/2021

Η CPI ανανέωσε την συνεργασία της με την Carglass® Ελλάδας

 H CPI ανανέωσε την συνεργασία της με την Carglass® Ελλάδας με την υλοποίηση νέου έργου MPS. Η λύση περιλαμβάνει Sharp MFPs  προς αντικατάσταση των παλιών εκτυπωτικών συσκευών που ήταν εγκατεστημένα στα εταιρικά καταστήματα.

 H CPI ανανέωσε την συνεργασία της με την Carglass® Ελλάδας με την υλοποίηση νέου έργου MPS. Η λύση περιλαμβάνει Sharp MFPs  προς αντικατάσταση των παλιών εκτυπωτικών συσκευών που ήταν εγκατεστημένα στα εταιρικά καταστήματα.

Τα νέα έγχρωμα Α3 πολυμηχανήματα Sharp ΜΧ3051 που επιλέχθηκαν, υποστηρίζουν την δυνατότητα λειτουργίας σε περιβάλλον Office 365, που ήταν ζητούμενο για την Carglass® Ελλάδας, καθώς ήθελαν να εκσυγχρονίσουν περαιτέρω την IT υποδομή τους. Παράλληλα, η αλλαγή του εξοπλισμού, συνέβαλε στη μείωση των λειτουργικών εξόδων, πετυχαίνοντας έναν ακόμα στόχο που είχαν θέσει από την αρχή. Επιπλέον, η συγκεκριμένη σειρά έχει ενσωματωμένη λειτουργία «print release» που επιτρέπει στους χρήστες να παραλαμβάνουν την εκτύπωσή τους από οποιοδήποτε MFP στο δίκτυο, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα των χρηστών και διασφαλίζοντας την εμπιστευτικότητα των εγγράφων.

«Η συνεργασία μας με την CPI είναι πολυετής, καθώς, η ποιότητα των εκτυπωτικών μηχανημάτων και υπηρεσιών που προμηθευόμαστε, αναβαθμίζουν σε χρόνο και εργασία τη λειτουργικότητα της εταιρίας μας. Οι υπηρεσίες διαχείρισης μισθωμένων εκτυπωτικών μηχανημάτων της CPI συμβάλλουν στην απρόσκοπτη λειτουργία εκτυπώσεων και στη συστηματική παρακολούθηση με άμεση ανταπόκριση στην επίλυση προβλημάτων» αναφέρει ο κ. Γιάννης Παπατζανάκης - IT & IS BU Manager.

Το έργο υλοποιήθηκε εντός του χρονοδιαγράμματος παρά το γεγονός ότι αρκετές  εγκαταστάσεις έπρεπε να γίνουν εκτός Αττικής ενώ τα εταιρικά καταστήματα έπρεπε να συνεχίσουν απρόσκοπτα την λειτουργία τους κατά την διαδικασία της αντικατάστασης. 

 

Σχετικά με τη CPI A.E.

H CPI Α.Ε. δραστηριοποιείται στην αγορά πληροφορικής από το 1990 ως διανομέας προστιθέμενης αξίας. Σήμερα προσφέρει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στις επιχειρήσεις με στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ροής εργασιών. Οι λύσεις που διαθέτει, απευθύνονται στις αγορές της Εκτύπωσης και Ψηφιοποίησης, της Εποπτείας και Ασφάλειας, της Λιανικής και Τιμολόγησης (Φορολογικοί μηχανισμοί, e-invoicing, Point Of Sale) και της Εκπαίδευσης (Interactive Boards, Projectors). Παράλληλα, η CPI προσφέρει υπηρεσίες outsourcing όπως Διαχείριση Εκτυπώσεων και Ψηφιοποίηση Εγγράφων έχοντας πολύ μεγάλο αριθμό συμβολαίων, καθώς και Υπηρεσίες Υποστήριξης σε μεγάλους Διεθνείς και Ελληνικούς Οργανισμούς παρέχοντας υπηρεσίες βάσει SLA (Service Level Agreement) ή υλοποιώντας projects. Πιο συγκεκριμένα, η CPI είναι διανομέας των εταιρειών ΟΚΙ, Sharp, Toshiba και Olivetti (εκτυπωτικά προϊόντα), Kodak, Avision, Microtek, Atiz (scanners), Posiflex (POS), Classboard και BenQ (εκπαίδευση), Axis, Vivotek, Qnap (εποπτεία & ασφάλεια) προωθώντας τα προϊόντα μέσα από ένα πανελλαδικό δίκτυο 1.300 αντιπροσώπων. Επιπλέον, η CPI διανέμει τα προϊόντα της Docuware στην αγορά της Διαχείρισης Εγγράφων. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών από το 2000 και πιστοποιημένη κατά ΕN ISO 9001:2008. Σήμερα απασχολεί 120 άτομα και η έδρα της είναι στην Αθήνα.

 

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.