Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 | 18:21

Siemens: Κορυφαία Ευρωπαϊκή Εταιρεία Κτηριακών Τεχνολογιών για το 2014

Η Frost & Sullivan ανέδειξε το Τμήμα Τεχνολογιών Κτηρίων της Siemens ως την Κορυφαία Ευρωπαϊκή Εταιρεία Κτηριακών Τεχνολογιών για το 2014. Η εταιρεία συμβούλων Frost & Sullivan τίμησε το Τμήμα Τεχνολογιών Κτηρίων της Siemens με το βραβείο “European Building Technologies Company of the Year Award”...
Η Frost & Sullivan ανέδειξε το Τμήμα Τεχνολογιών Κτηρίων της Siemens ως την Κορυφαία Ευρωπαϊκή Εταιρεία Κτηριακών Τεχνολογιών για το 2014

Η εταιρεία συμβούλων Frost & Sullivan τίμησε το Τμήμα Τεχνολογιών Κτηρίων της Siemens με το βραβείο “European Building Technologies Company of the Year Award” για το 2014, αναγνωρίζοντας ότι το Τμήμα Τεχνολογιών Κτηρίων της Siemens έχει αποκτήσει ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς, μέσω λύσεων και υπηρεσιών που βασίζονται στο σύστημα διαχείρισης κτηρίων Desigo.

Η Frost & Sullivan απονέμει το συγκεκριμένο βραβείο σε ετήσια βάση, σε εταιρείες που διακρίθηκαν για τα εξαιρετικά κατορθώματα τους στην αγορά. Η ανάλυση της Frost & Sullivan ανέδειξε το Τμήμα Τεχνολογιών Κτηρίων της Siemens ως τον ηγέτη στην Ευρωπαϊκή αγορά λύσεων και υπηρεσιών διαχείρισης κτηρίων. Η τελετή για τη απονομή του βραβείου στο Τμήμα Τεχνολογιών Κτηρίων της Siemens πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Φρανκφούρτη.

Πιο συγκεκριμένα, η αξιολόγηση της Frost & Sullivan έδωσε έμφαση στα παρακάτω σημεία:
• Βέλτιστη πρακτική: την παροχή υπηρεσιών από το Τμήμα Τεχνολογιών Κτηρίων της Siemens για την αποδοτικότητα των κτηρίων, όπως η αξιολόγηση της απόδοσης των κτηρίων, η ανάλυση και η σύγκριση με συγκεκριμένους δείκτες, που διασφαλίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση των επενδύσεων των διαχειριστών κτηρίων.
• Την ολοκληρωμένη προσέγγιση κτηριακής διαχείρισης του Τμήματος Τεχνολογιών Κτηρίων της Siemens, η οποία βοηθά τις πολυεθνικές επιχειρήσεις να επιτύχουν τους στόχους τους για τη βιωσιμότητα, καθώς και να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του αυξανόμενου ενεργειακού κόστους και των αυστηρών ρυθμιστικών πλαισίων.

• Το γεγονός ότι το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της εταιρείας προσφέρει επιτόπιες και εξ αποστάσεως δυνατότητες παρακολούθησης των συστημάτων αυτοματισμού και των λύσεων ενεργειακής και περιβαλλοντικής διαχείρισης ενός κτηρίου.

• Το αναγνωρισμένο ιστορικό της εταιρείας στην ανάπτυξη και την παρουσίαση ρηξικέλευθων καινοτομιών, οι οποίες προσφέρουν σημαντική αξία στους τελικούς χρήστες. Παρά τις προκλήσεις του οικονομικού περιβάλλοντος, το Τμήμα Τεχνολογιών Κτηρίων της Siemens έχει καταφέρει να ενισχύσει το μερίδιο αγοράς της εταιρείας.

Βασικό παράδειγμα των καινοτομιών της Siemens στον τομέα των κτηριακών τεχνολογιών είναι το σύστημα Desigo CC. Πρόκειται για ένα ανοικτό σύστημα κτηριακής διαχείρισης, το οποίο βασίζεται σε πρότυπα και ενοποιεί ένα μεγάλο εύρος λειτουργιών, όπως την θέρμανση, τον εξαερισμό και τον κλιματισμό, την ασφάλεια, πυρασφάλεια, τον φωτισμό, την σκίαση και την ενεργειακή διαχείριση. Ο έλεγχος όλων των παραπάνω λειτουργιών γίνεται κεντρικά. «Το εύρος της ενοποίησης και τα αυξημένα οφέλη που προκύπτουν για τους χρήστες απ’ αυτήν, είναι μοναδικά στην αγορά», σχολίασε ο Martin à Porta, Επικεφαλής του Τμήματος Τεχνολογιών Κτηρίων της Siemens για την περιοχή της Ευρώπης.

Ο αρθρωτός σχεδιασμός του Desigo CC επιτρέπει στους διαχειριστές κτηρίων να ξεκινήσουν με σχετικά μικρές επενδύσεις που καλύπτουν  ένα ήπιο εύρος λειτουργιών, προσθέτοντας όσες παραπάνω επιθυμούν, όσο μεγαλώνουν οι ανάγκες τους.

«Με μια ματιά, το Desigo CC προσφέρει ορατότητα σε όλες τις διασυνδεδεμένες λειτουργίες, βοηθώντας τις εταιρείες να λάβουν οικονομικές αποφάσεις για τη λειτουργία των κτηρίων τους βάσει όλων των πληροφοριών, και να ενισχύσουν την αποδοτικότητά τους», συμπλήρωσε ο κύριος à Porta.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Frost & Sullivan αναγνώρισε με αυτό το βραβείο τις καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες κτηριακών αυτοματισμών που διαθέτουμε», δήλωσε ο Riekert Holger επικεφαλής του Τμήματος Τεχνολογιών Κτηρίων της Siemens για την περιοχή της Ελλάδας.
Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.