Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017 | 14:00

Έκλεψαν 15.000 ιατρικούς φακέλους

Τουλάχιστον 15.000 φακέλους ασθενών, μεταξύ των οποίων αρκετών διασημοτήτων, φέρεται να έκλεψε ένας πρώην υπάλληλος πολυτελούς κλινικής πλαστικής χειρουργικής στο Ροντέο Ντράιβ, στο Μπέβερλι Χιλς, πόλη των διασήμων, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Los Angeles Daily News. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του γιατρού της κλινικής Δόκτορος Ζάιν Κάντρι...
Τουλάχιστον 15.000 φακέλους ασθενών, μεταξύ των οποίων αρκετών διασημοτήτων, φέρεται να έκλεψε ένας πρώην υπάλληλος πολυτελούς κλινικής πλαστικής χειρουργικής στο Ροντέο Ντράιβ, στο Μπέβερλι Χιλς, πόλη των διασήμων, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Los Angeles Daily News.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του γιατρού της κλινικής Δόκτορος Ζάιν Κάντρι ο δυσαρεστημένος πρώην υπάλληλος ο οποίος απολύθηκε με την κατηγορία ότι έκλεβε από την κλινική, δούλευε ως μεταφραστής και οδηγός του Κάντρι.

Ο πρώην υπάλληλος φέρεται να έκλεψε όχι μόνο φακέλους με οικονομικά και προσωπικά στοιχεία ασθενών, όπως πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες καθώς και αντίγραφα επιταγών, αλλά και φωτογραφίες τους πριν και κατά τη διάρκεια της εγχείρησης καθώς και ιατρικά ιστορικά.

Οι φωτογραφίες αυτές είχαν τραβηχθεί όταν οι ασθενείς δεν είχαν τις αισθήσεις τους και ο πρώην υπάλληλος τις ανέβασε αργότερα στα κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσης.

Το τηλεοπτικό κανάλι του Λος Άντζελες KTLA 5 ανακοίνωσε ότι αρκετοί ασθενείς ήταν διάσημοι και πιθανότατα να πληγούν σοβαρά στην περίπτωση που δημοσιευθούν οι φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο. Παράλληλα η διεύθυνση της κλινικής προειδοποίησε τους ασθενείς να ελέγξουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Σύμφωνα με τον συνεργάτη του γιατρού Κάντρι η κλοπή αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια εσωτερικού ελέγχου στη κλινική. Η αστυνομία ερευνά και άλλες δύο κλινικές του Δόκτορος Κάντρι στο Παλμντέιλ και το Χάντινγκτον Μπιτς μήπως τυχόν έχει συμβεί και εκεί παρόμοια κλοπή. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη, ούτε έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 90

Τεύχος 90

22-04-2019

Security Report, τεύχος 90

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό θέμα αυτού του μήνα το κλαδικό συνέδριο Salonica Electronix 2019 που πραγματοποιήθηκε στο Ιωάννης Βελλίδης το Σάββατο και την Κυρικιακή 6&7 Απριλίου. Για άλλη μια χρονιά η ανταπόκριση του τεχνικού κοινού ήταν θετική. Επαγγελματίες του κλάδου, από την Θεσσαλονίκη, την Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, αλλά και από την Αθήνα, την Κρήτη, τον Έβρο, τα Επτάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα, επισκέφτηκαν το Salonica Electronix και είδαν ό,τι πιο σύγχρονο διακινείται...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.