Ειδήσεις . Security News
Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 | 13:18

Με νέα καινοτόμα προϊόντα η Terracom στην IFSEC 2017

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, επισκεφτήκαμε με πολύ μεγάλη αγωνία το περίπτερο της Ελληνικής εταιρίας Terracom στην IFSEC 2017 για να ακούσουμε τις τελευταίες εξελίξεις της κατασκευάστριας εταιρίας του QR Patrol. Μιλώντας με την Μαρία Ρούσσου, Account Manager της Terracom, γνωρίσαμε πολλά νέα προϊόντα της Ελληνικής εταιρίας. Καταρχήν, η κα Ρούσσου μας πληροφόρησε...
Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, επισκεφτήκαμε με πολύ μεγάλη αγωνία το περίπτερο της Ελληνικής εταιρίας Terracom στην IFSEC 2017 για να ακούσουμε τις τελευταίες εξελίξεις της κατασκευάστριας εταιρίας του QR Patrol. Μιλώντας με την Μαρία Ρούσσου, Account Manager της Terracom, γνωρίσαμε πολλά νέα προϊόντα της Ελληνικής εταιρίας. Καταρχήν, η κα Ρούσσου μας πληροφόρησε για το Panic Button, ένα εξωτερικό πλήκτρο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι εργαζόμενοι για να μείνουν ασφαλείς. Όταν πατάνε το κουμπί αποστέλλεται απευθείας σήμα στο monitoring center.

Ένα ολόφρεσκο προϊόν που παρουσιάστηκε στην IFSEC 2017 είναι το QR Patrol Pro που περιλαμβάνει κάποιες νέες δυνατότητες, όπως το QR Patrol Mars που είναι για τους managers για να παρακολουθήσουν τους φύλακές τους από το κινητό τους, το QR PTT που είναι μια push to talk εφαρμογή η οποία χρησιμοποιείται από τους εργαζόμενους για να μπορούν να μιλήσουν μεταξύ τους και το Man Down, που είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί ένα sensor κλιπ που φοράει ο φύλακας και εάν πέσει και χτυπήσει το monitoring center ειδοποιείται αυτόματα.

Μια ακόμα καινούργια εφαρμογή είναι το My Lone Workers που είναι παρόμοιο με το QR Patrol και προορίζεται για εταιρίες που έχουν μοναχικούς εργαζόμενους. Τέλος, ενημερωθήκαμε για το νέο API που είναι ένα προγραμματιστικό περιβάλλον που επιτρέπει σε τρίτες εταιρίες να συνδέσουν τις υπηρεσίες του στο QR Patrol.

Η Terracom δήλωσε πολύ ευχαριστημένη από την φετινή προσέλευση και ανταπόκριση του κόσμου στο περίπτερό της στην IFSEC 2017 και ανανέωσε το ραντεβού της για τον επόμενο χρόνο.


Εντυπωσιακή παρουσία από την ελληνική Terracom στην IFSEC 2017 με πολλά νέα και άκρως ενδιαφέροντα προϊόντα. Δημοφιλούς

01
Το διαρκώς γεμάτο κόσμο περίπτερο της Terracom στην IFSEC 2017.

02
Η Μαρία Ρούσσου μας μίλησε για τα νέα προϊόντα της Terracom.

03
Νέα εφαρμογή My Lone Workers αντίστοιχη του QR Patrol, αλλά για μοναχικούς εργαζόμενους.

04
Το app του καταξιωμένου πλέον συστήματος QR Patrol της Terracom.

05
Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγαλύτερη από κάθε άλλη παρουσία της Terracom στην IFSEC.
INFO
  • Terracom Informatics Ltd
  • Εθνικής Αντίστασης 79, 452 21 Κατσικάς Ιωαννίνων
  • τηλ: 26510-94333
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.qrpatrol.com / www.terracom.gr
Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.