Ειδήσεις . Security News
Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018 | 19:03

Βαλίτσα χρηματαποστολής «έσκασε» στην Εθνική Τράπεζα!

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το πρωί στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία Κύπρου στην Ρόδο όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, βαλίτσα χρηματαποστολής...
Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το πρωί στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία Κύπρου στην Ρόδο όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, βαλίτσα χρηματαποστολής ιδιωτικής εταιρείας security «έσκασε» στα χέρια του υπαλλήλου, που την μετέφερε στο κεντρικό ταμείο.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο υπάλληλος της εταιρείας security, που μετέφερε την ειδική βαλίτσα της χρηματαποστολής στο κεντρικό ταμείο περί ώραν 12.15 ενώ είχε παραδώσει τα χρήματα και αναχωρούσε από το κατάστημα, σκόνταψε σε πελάτη της τράπεζας με αποτέλεσμα να απωλέσει τον έλεγχό της και να πέσει στο έδαφος.
Η βαλίτσα της χρηματαποστολής εφοδιασμένη με ειδική αμπούλα καπνογόνου, εξερράγη με αποτέλεσμα να καλύψει το κατάστημα πυκνός καπνός ρόζ χρώματος και αφόρητη μυρωδιά και να τεθεί η τράπεζα σε συναγερμό.
Ειδοποιήθηκε η αστυνομία για την επιτήρηση του χώρου και τα κεντρικά της τράπεζας για την πλήρη καταγραφή του εσωτερικού της από σύστημα εσωτερικής μαγνητοσκόπησης, άνοιξαν οι πόρτες και λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε ομαλά στην λειτουργία της.
Πηγή:www.dimokratiki.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 85

Τεύχος 85

21-11-2018

Security Report, τεύχος 85

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Δεκεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού τα DIY συστήματα ασφαλείας. Η έννοια του «Do It Yourself  ή κάντο µόνος σου» αναφέρεται στην διαδικασία κατά την οποία  ο αγοραστής - πελάτης αναλαμβάνει το κομμάτι τις κατασκευής, δηλαδή την συναρμολόγηση και στην συνέχεια την εγκατάσταση ενός προϊόντος. Τα DIY προϊόντα προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα στον τελικό χρήστη, ωστόσο, για τις εταιρίες που διανέμουν επαγγελματικά συστήματα ασφαλείας στην αγορά, η τάση αυτή ίσως αποτελεί μία απειλ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.