Ειδήσεις . Security News
Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018 | 19:03

Βαλίτσα χρηματαποστολής «έσκασε» στην Εθνική Τράπεζα!

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το πρωί στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία Κύπρου στην Ρόδο όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, βαλίτσα χρηματαποστολής...
Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το πρωί στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία Κύπρου στην Ρόδο όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, βαλίτσα χρηματαποστολής ιδιωτικής εταιρείας security «έσκασε» στα χέρια του υπαλλήλου, που την μετέφερε στο κεντρικό ταμείο.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο υπάλληλος της εταιρείας security, που μετέφερε την ειδική βαλίτσα της χρηματαποστολής στο κεντρικό ταμείο περί ώραν 12.15 ενώ είχε παραδώσει τα χρήματα και αναχωρούσε από το κατάστημα, σκόνταψε σε πελάτη της τράπεζας με αποτέλεσμα να απωλέσει τον έλεγχό της και να πέσει στο έδαφος.
Η βαλίτσα της χρηματαποστολής εφοδιασμένη με ειδική αμπούλα καπνογόνου, εξερράγη με αποτέλεσμα να καλύψει το κατάστημα πυκνός καπνός ρόζ χρώματος και αφόρητη μυρωδιά και να τεθεί η τράπεζα σε συναγερμό.
Ειδοποιήθηκε η αστυνομία για την επιτήρηση του χώρου και τα κεντρικά της τράπεζας για την πλήρη καταγραφή του εσωτερικού της από σύστημα εσωτερικής μαγνητοσκόπησης, άνοιξαν οι πόρτες και λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε ομαλά στην λειτουργία της.
Πηγή:www.dimokratiki.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 81

Τεύχος 81

18-07-2018

Security Report, τεύχος 81

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Αυγούστου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Το κεντρικό αφιέρωμα αυτού του τεύχους περιλαμβάνει αποκλειστικό και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την κορυφαία ευρωπαϊκή έκθεση, IFSEC International 2018. O απεσταλμένος του περιοδικού, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, μας μεταφέρει όλες τις νέες τάσεις του χώρου των συστημάτων ασφαλείας και μας παρουσιάζει καινοτόμα προϊόντα, που κέντρισαν το ενδιαφέρον στην εν λόγω έκθεση. Εννοείται πως σημαίνοντα ρόλο στο ρεπορτάζ παίζει η ελληνική παρουσία στην IFSEC, που προσέλκυσε τα βλέμματα πολλών επισ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.