Ειδήσεις . Security News
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 | 11:56

Μπουτάρης: Προτείνει σεκιούριτι στην Νέα Παραλία

Ιδιωτική φύλαξη-σεκιούριτι στην Νέα Παραλία προτείνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για να μπορέσει να προφυλαχθεί από τους βανδαλισμούς μία από πιο εμβληματικές αναπλάσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην πόλη.

Ιδιωτική φύλαξη-σεκιούριτι στην Νέα Παραλία προτείνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για να μπορέσει να προφυλαχθεί από τους βανδαλισμούς μία από πιο εμβληματικές αναπλάσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην πόλη.

Από τον Μάρτιο θα κλείνουν τα βράδια οι πόρτες στους Κήπους της Νέας παραλίας από δημοτικούς υπαλλήλους της καθαριότητας και θα ανοίγουν το πρωί σε μια προσπάθεια να μειωθούν τα περιστατικά κλοπών που έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα.

Έχουμε συζητήσει σοβαρά να βάλουμε ιδιωτική φύλαξη στα πάρκα. Δεν υπάρχει άλλη λύση. ‘Η θα έχουμε φύλακες υπαλλήλους του δήμου επί 24ωρου βάσεως γιατί οι παραβάσεις γίνονται βραδινές ώρες ή θα βάλουμε υπηρεσία σεκιούριτι. Να βάλουμε υπαλλήλους του δήμου το βλέπω πολύ χλωμό.  Γιατί δεν έχουμε προσωπικό και δεν μπορούμε να προσλάβουμε προσωπικό» είπε ο Γιάννης Μπουτάρης με αφορμή την αποδοχή δωρεάς συντήρησης δύο πάρκων από τον επιχειρηματία Σταύρο Ανδρεάδη. 

Για έναν ασύμμετρο πόλεμο στη Νέα Παραλία έκανε λόγο από την πλευρά του  ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας Θανάσης Παππάς, σύμφωνα με τον οποίο έχουν κλαπεί σε διάφορα σημεία του παραλιακού μετώπου όλα τα επιδαπέδια φωτιστικά σώματα, σχάρες και άλλα στοιχεία του αστικού εξοπλισμού.  
«Μέχρι τον Απρίλιο-Μάιο όλα τα πάρκα θα είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση» σημείωσε ο Θανάσης Παππάς.  

ethnos.gr

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.