Ειδήσεις . Security News
Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 | 13:37

Το Security Report στην τεχνική εκπαίδευση «DrayTek Training» στη Θεσσαλονίκη

Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) , αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 1998, με στόχο τη συνεχή ενημέρωση και τεχνική κατάρτιση των συνεργατών της, διοργανώνει..
Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης

Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) , αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 1998, με στόχο τη συνεχή ενημέρωση και τεχνική κατάρτιση των συνεργατών της, διοργανώνει την παρουσίαση και τεχνική εκπαίδευση DrayTek Training σε Ηράκλειο (21/05), Χανιά (22/05) και Θεσσαλονίκη (23/05). Το Security Report θα δώσει το παρόν στο DrayTek Training και θα σας παρουσιάσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Η θεματολογία του DrayTek Training περιλαμβάνει την παρουσίαση των νέων μοντέλων router, access point, switch και της πλατφόρμας ACS 2 της DrayTek, τις νέες λειτουργίες και τα προηγμένα χαρακτηριστικά που έχουν ενσωματωθεί σε αυτά, συνοδευόμενα από LIVE Demo. Επιπλέον, θα παρουσιαστεί λεπτομερής καθοδήγηση στην παραμετροποίηση των DrayTek routers και θα δοθούν λύσεις σε συνήθη τεχνικά προβλήματα.

Η εκπαίδευση απευθύνεται σε πωλητές, presales και μηχανικούς τεχνικών τμημάτων. Θα πραγματοποιηθεί από εκπροσώπους της DrayTek και πιστοποιημένο μηχανικό της LEXIS, στην αγγλική και ελληνική γλώσσα.

Η δήλωση συμμετοχής είναι υποχρεωτική και απαιτείται έγκαιρη εγγραφή.

DrayTek Training @Θεσσαλονίκη | Πέμπτη 23/05/19

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 94

Τεύχος 94

28-08-2019

Security Report, Τεύχος 94

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Σεπτεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Jacek Węglarz, Technology Training Manager και Evangelist της Dahua Technology. Το Security Report μίλησε με τον κ. Jacek Węglarz Technology Training Manager της Dahua Technology για τα νέα σχέδια της εταιρίας, το μέλλον του CCTV, το ελληνικό κοινό, την απόλυτη εμμονή με το τοπικό φαγητό της χώρας μας και φυσικά το τζατζίκι! Διαβάστε στο κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού μας την πολλή ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε ο κ. Węglarz. Tyco...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.