20/12/2021

ΕΡΜΗΣ - Υπηρεσίες εντοπισμού και παρακολούθησης

Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Α.Ε. προσφέρει προηγμένες υπηρεσίες εντοπισμού, για όσους έχουν εξειδικευμένες απαιτήσεις παρακολούθησης γεωγραφικής θέσης, διαθέτοντας ένα από τα πιο ανεπτυγμένα τεχνολογικά περιβάλλοντα, παραμένοντας πρωτοπόρος στον κλάδο της ασφάλειας.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Α.Ε. προσφέρει προηγμένες υπηρεσίες εντοπισμού, για όσους έχουν εξειδικευμένες απαιτήσεις παρακολούθησης γεωγραφικής θέσης, διαθέτοντας ένα από τα πιο ανεπτυγμένα τεχνολογικά περιβάλλοντα, παραμένοντας πρωτοπόρος στον κλάδο της ασφάλειας. Αυτού του είδους οι υπηρεσίες βοηθούν να διασφαλίσετε ότι οποιοσδήποτε, από ένα μαθητή που περπατάει για το σπίτι, μέχρι ένα φύλακα ασφαλείας που περιφέρεται, έχουν απλή πρόσβαση σε ένα αναγνωρίσιμο επίπεδο προσωπικής ασφάλειας.

Παρακολούθηση δρομολογίων και εντοπισμός οχημάτων, εντοπισμός κλεμμένων ATMs, προστασία για όσους εργάζονται μόνοι σε απομακρυσμένες τοποθεσίες, για αυτούς που ασχολούνται με τα υπαίθρια σπορ και για όλους όσους αγαπάτε. Αυτού του είδους οι υπηρεσίες σας βοηθούν να διασφαλίσετε ότι όσοι σας ενδιαφέρουν έχουν απλή πρόσβαση σε ένα αναγνωρίσιμο επίπεδο προσωπικής ασφάλειας. Μια προληπτική προσέγγιση στην προσωπική ασφάλεια. Με την χρήση νέων τεχνολογιών παρέχουμε βοήθεια στους ευάλωτους και σε αυτούς που διατρέχουν κίνδυνο.

Οι Υπηρεσίες μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων που χρησιμοποιούν σύγχρονη τεχνολογία και έτσι μετατρέπουν το κινητό τηλέφωνο σε προσωπική συσκευή ασφαλείας. Απαραίτητη και αναγκαία υπηρεσία που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των μεταφορικών εταιρειών για την αυστηρή επίβλεψη εμπορευμάτων υψηλής αξίας, τις ανάγκες των τραπεζών, όπου με τη χρήση συσκευών GPS τελευταίας τεχνολογίας παρακολουθούνται και εντοπίζονται τα κλεμμένα ATMs ακόμη και στις δυσκολότερες συνθήκες, τις ανάγκες των μεταφορικών εταιρειών για την αυστηρή επίβλεψη εμπορευμάτων υψηλής αξίας, κ.ά.

ΕΡΜΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Α.Ε., τηλ.: 210-3425002.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.