Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017 | 12:31

Geovision GV-CONTROL CENTER και GV-VMSPRO

Το λογισμικό του GV-Control Center, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης το οποίο είναι ένα εύκολο στο χειρισμό εργαλείο, για την υποστήριξη της λειτουργίας ενός κεντρικού σταθμού παρακολούθησης. Το GV-Control Center αποτελεί μια περιεκτική λύση, η οποία επιτρέπει στου χειριστές του κέντρου να ελέγχουν δικτυακά συστήματα Geovision και συσκευές εισόδου / εξόδου.
Το λογισμικό του GV-Control Center, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης το οποίο είναι ένα εύκολο στο χειρισμό εργαλείο, για την υποστήριξη της λειτουργίας ενός κεντρικού σταθμού παρακολούθησης. Το GV-Control Center αποτελεί μια περιεκτική λύση, η οποία επιτρέπει στου χειριστές του κέντρου να ελέγχουν δικτυακά συστήματα Geovision και συσκευές εισόδου / εξόδου. Πιο συγκεκριμένα το GV-Control Center, προσφέρει πλήρη έλεγχο των τοπικών ρυθμίσεων, παρέχει απομακρυσμένη πρόσβαση στο γραφείο του τοπικού ψηφιακού συστήματος καταγραφής, απομακρυσμένη παρακολούθηση, καταγραφή και αναπαραγωγή από 256 κάμερες, αναπαραγωγή καταγεγραμμένων εικόνων από τοπικά συστήματα Geovision, ομαδοποίηση, διαχείριση και απομακρυσμένη διαμόρφωση συσκευών εισόδου / εξόδου. Επίσης στη σειρά θα συναντήσουμε και το GV-VMSPRO, το οποίο είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης εικόνων που καταγράφει έως και 64 κανάλια IP συσκευών της Geovision. Η ζωντανή προβολή και η αναπαραγωγή μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν με την απλή λειτουργία drag and drop. Το GV-VMSPRO είναι εφοδιασμένο με μια ποικιλία από έξυπνα video analytics, τα οποία προσφέρουν ακριβή έλεγχο και μειώνουν την ανάγκη για χειροκίνητη εποπτεία. Το ενσωματωμένο WebcamServer, επιτρέπει στους χρήστες την απομακρυσμένη πρόσβαση στη ζωντανή προβολή, στις εγγραφές και στο ViewLog, από web browser ή από εφαρμογή για κινητά. Τέλος, είναι συμβατό με το GV-VMS και λειτουργεί με μεγάλη ποικιλία από IP κάμερες τρίτων κατασκευαστών, μέσω ONVIF και PSIA. Όλα τα παραπάνω κάνουν το GV-VMSPRO μια ευέλικτη και αποτελεσματική λύση παρακολούθησης.
INFO
  • Force Electronics
  • τηλ: 2310-805180

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 81

Τεύχος 81

18-07-2018

Security Report, τεύχος 81

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Αυγούστου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Το κεντρικό αφιέρωμα αυτού του τεύχους περιλαμβάνει αποκλειστικό και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την κορυφαία ευρωπαϊκή έκθεση, IFSEC International 2018. O απεσταλμένος του περιοδικού, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, μας μεταφέρει όλες τις νέες τάσεις του χώρου των συστημάτων ασφαλείας και μας παρουσιάζει καινοτόμα προϊόντα, που κέντρισαν το ενδιαφέρον στην εν λόγω έκθεση. Εννοείται πως σημαίνοντα ρόλο στο ρεπορτάζ παίζει η ελληνική παρουσία στην IFSEC, που προσέλκυσε τα βλέμματα πολλών επισ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.