Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017 | 12:31

Geovision GV-CONTROL CENTER και GV-VMSPRO

Το λογισμικό του GV-Control Center, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης το οποίο είναι ένα εύκολο στο χειρισμό εργαλείο, για την υποστήριξη της λειτουργίας ενός κεντρικού σταθμού παρακολούθησης. Το GV-Control Center αποτελεί μια περιεκτική λύση, η οποία επιτρέπει στου χειριστές του κέντρου να ελέγχουν δικτυακά συστήματα Geovision και συσκευές εισόδου / εξόδου.
Το λογισμικό του GV-Control Center, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης το οποίο είναι ένα εύκολο στο χειρισμό εργαλείο, για την υποστήριξη της λειτουργίας ενός κεντρικού σταθμού παρακολούθησης. Το GV-Control Center αποτελεί μια περιεκτική λύση, η οποία επιτρέπει στου χειριστές του κέντρου να ελέγχουν δικτυακά συστήματα Geovision και συσκευές εισόδου / εξόδου. Πιο συγκεκριμένα το GV-Control Center, προσφέρει πλήρη έλεγχο των τοπικών ρυθμίσεων, παρέχει απομακρυσμένη πρόσβαση στο γραφείο του τοπικού ψηφιακού συστήματος καταγραφής, απομακρυσμένη παρακολούθηση, καταγραφή και αναπαραγωγή από 256 κάμερες, αναπαραγωγή καταγεγραμμένων εικόνων από τοπικά συστήματα Geovision, ομαδοποίηση, διαχείριση και απομακρυσμένη διαμόρφωση συσκευών εισόδου / εξόδου. Επίσης στη σειρά θα συναντήσουμε και το GV-VMSPRO, το οποίο είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης εικόνων που καταγράφει έως και 64 κανάλια IP συσκευών της Geovision. Η ζωντανή προβολή και η αναπαραγωγή μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν με την απλή λειτουργία drag and drop. Το GV-VMSPRO είναι εφοδιασμένο με μια ποικιλία από έξυπνα video analytics, τα οποία προσφέρουν ακριβή έλεγχο και μειώνουν την ανάγκη για χειροκίνητη εποπτεία. Το ενσωματωμένο WebcamServer, επιτρέπει στους χρήστες την απομακρυσμένη πρόσβαση στη ζωντανή προβολή, στις εγγραφές και στο ViewLog, από web browser ή από εφαρμογή για κινητά. Τέλος, είναι συμβατό με το GV-VMS και λειτουργεί με μεγάλη ποικιλία από IP κάμερες τρίτων κατασκευαστών, μέσω ONVIF και PSIA. Όλα τα παραπάνω κάνουν το GV-VMSPRO μια ευέλικτη και αποτελεσματική λύση παρακολούθησης.
INFO
  • Force Electronics
  • τηλ: 2310-805180

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 69

Τεύχος 69

19-07-2017

Security Report, τεύχος 69

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Αυγούστου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά, σε μορφή ιστοσελίδας HTML και όχι σε μορφή e-book, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευανάγνωστο γίνεται.  Κεντρικό θέμα αυτού του μήνα η IFSEC International 2017. Το Security Report ταξίδεψε στο Λονδίνο και σας μεταφέρει τα νέα της διεθνούς έκθεσης. Όλες οι μεγάλες εταιρίες της αγοράς ήταν εκεί, ενώ πολύ έντονη ήταν και η ελληνική παρουσία. Σε διοργάνωση ημερίδας προχώρησε η Axxon Security μέσα από την οποία ανακοίνωσε την νέα συνεργασία της με την AV...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved