Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 | 11:00

Hochiki [email protected] Addressable Fire Panel

Η Paradox Hellas για πολλά χρόνια διαθέτει στην Ελληνική αγορά τα προϊόντα συμβατικής και addressable τεχνολογίας της Hochiki, ενώ μελετά, σχεδιάζει και υποστηρίζει έργα στο καλύτερο βαθμό, με τους συνεργάτες της και τη χρήση αυτών των προϊόντων.

Η Paradox Hellas για πολλά χρόνια διαθέτει στην Ελληνική αγορά τα προϊόντα συμβατικής και addressable τεχνολογίας της Hochiki, ενώ μελετά, σχεδιάζει και υποστηρίζει έργα στο καλύτερο βαθμό, με τους συνεργάτες της και τη χρήση αυτών των προϊόντων. Ο addressable πίνακας SmartX – 1 loop που σχεδίασε και παράγει η Paradox Hellas A.E. αρχικά είχε αναπτυχθεί με χρήση του ESP της Hochiki, ενώ έχει λάβει διάκριση και πιστοποίηση από τη ίδια εταιρεία Hochiki. Πλέον της σπουδαιότητας της ανάθεσης, η Paradox Hellas A.E. ως Systems Partner αναλαμβάνει την αποκλειστική διάθεση του νέου και ευέλικτου addressable πίνακα 2-16 loop της εταιρείας Hochiki – [email protected] Πρόκειται για ένα πίνακα «build to order» o οποίος μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες κάθε εγκατάστασης (2 έως 8 ή 2 έως 16 Loop) σχηματίζοντας δίκτυο μεταξύ των πινάκων (128 πίνακες σε δίκτυο), χειριζόμενος από το software διαχείρισης και προγραμματισμού και την έγχρωμη οθόνη 7΄΄ ιντσών ανάλυσης 800×480 pixels. Από το πρόγραμμα διαχείρισης μπορούν να οριστούν μέχρι και 5.000 λογικά σενάρια (Cause and Effect) τα οποία ενεργοποιούν μέχρι και 20.000 εξόδους με λογικά σενάρια που ορίζονται σε 20.000 εισόδους. Περισσότερες πληροφορίες για το νέο πίνακα [email protected] θα βρείτε στη σελίδα www.paradox.gr ή σε επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας.

Paradox Hellas, τηλ.: 210-2855000.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 98

Τεύχος 98

19-12-2019

Security Report, Τεύχος 98

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιανουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. SICUREZZA 2019. Η SICUREZZA 2019 άνοιξε τις πύλες της από τις 13 μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Rho Fiera Milano, φιλοξενώντας 619 εταιρίες από 37 διαφορετικές χώρες και χιλιάδες επισκέπτες. Το Security Report ταξίδεψε για ακόμα μία φορά στο Μιλάνο και σας μεταφέρει τις νέες τάσεις του κλάδου της ασφάλειας, αλλά και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις γύρω από το CCTV, το συναγερμό, τον έλεγχο πρόσβασης και την πυρασφάλεια. Ειδικό Σύσ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.