24/02/2020

Η LEXIS παρουσιάζει τα νέα επίπεδα ασφαλείας του VAST2 λογισμικού κεντρικής διαχείρισης της VIVOTEK!

H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, ανακοινώνει την προσθήκη προηγμένων χαρακτηριστικών ασφαλείας στην έκδοση 2.6 του λογισμικού κεντρικής διαχείρισης VAST 2. Με την ενσωμάτωση των λειτουργιών Deep-Learning Technology Smart Search II...

H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, ανακοινώνει την προσθήκη προηγμένων χαρακτηριστικών ασφαλείας στην έκδοση 2.6 του λογισμικού κεντρικής διαχείρισης VAST 2. Με την ενσωμάτωση των λειτουργιών Deep-Learning Technology Smart Search II, Cybersecurity Management και License Plate Recognition, η VIVOTEK προσφέρει προηγμένη εμπειρία διαχείρισης με υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας. Βασισμένη σε Deep-Learning Video Content Analytics, η λειτουργία Smart Search II προσφέρει γρήγορη ανεύρεση συγκεκριμένων αντικειμένων και προσώπων σε καθορισμένη περιοχή επιτήρησης. Επιπλέον, ενεργοποιώντας το χαρακτηριστικό «People detection», μόνο ενέργειες βασισμένες σε ανθρώπους αποτελούν αιτία ενεργοποίησης γεγονότος (event trigger), προσφέροντας άμεση και αποτελεσματική αναζήτηση. Σημαντικό χαρακτηριστικό του VAST2 αποτελεί η ενσωματωμένη δυναμική λύση Cybersecurity Central Management που παρέχει Instant Alert Notifications και Cyber Risk Dashboard, με αυτόματη ενημέρωση των χρηστών μέσω ειδοποιήσεων και δυνατότητα οπτικής αναγνώρισης των κοινών τύπων κακόβουλων επιθέσεων. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να φιλτράρει τα logs επιθέσεων μέσα από ειδικά προεπιλεγμένα φίλτρα, διευκολύνοντας την ανεύρεση ασυνήθιστων γεγονότων, λαμβάνοντας μέτρα για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου επιθέσεων. Τέλος, στο λογισμικό VAST 2 έχουν ενσωματωθεί οι κάμερες αναγνώρισης πινακίδων (LPR & ANPR) της VIVOTEK, όπως η IB9387-LPR, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν live εικόνες βάσει προεπιλεγμένων  κριτηρίων, όπως white & black list, που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία Alarm, διευκολύνοντας την έξυπνη διαχείριση δεδομένων των πινακίδων των οχημάτων. Η LEXIS Πληροφορική είναι επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας της VIVOTEK στην Ελλάδα από το 2004. Διαθέτει πιστοποιημένους μηχανικούς στον τομέα των συστημάτων παρακολούθησης και του Cyber Security και είναι σε θέση να σχεδιάζει την πλέον κατάλληλη και συμφέρουσα λύση για κάθε εφαρμογή, παρέχοντας υποστήριξη πριν και μετά την πώληση.

LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε., τηλ.: 210-6777007.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.