09/07/2020

Νέα σειρά θερμικών καμερών Hikvision από την Grande Security Α.Ε.

Διαθέσιμες από την Grande Security Α.Ε., οι νέες θερμικές κάμερες της Hikvision που συνδυάζουν θερμική και οπτική απεικόνιση! Τα νέα μοντέλα DS-2TD1217-2/V1(Dome) και DS-2TD2117-3/V1 (bullet), έρχονται με δυνατότητες Deep Learning...

Διαθέσιμες από την Grande Security Α.Ε., οι νέες θερμικές κάμερες της Hikvision που συνδυάζουν θερμική και οπτική απεικόνιση! Τα νέα μοντέλα DS-2TD1217-2/V1(Dome) και DS-2TD2117-3/V1 (bullet), έρχονται με δυνατότητες Deep Learning, αλλά και ένα ολοκαίνουριο αισθητήρα για να βελτιώσουν την ποιότητα των εικόνων τους. Οι νέες κάμερες της σειράς DeepinView της Hikvision είναι ιδανικές για μικρομεσαίες εγκαταστάσεις, αλλά και σενάρια όπου ο προϋπολογισμός των προβλεπόμενων εξόδων είναι σχετικά χαμηλός. Οι DeepinView κάμερες είναι εξοπλισμένες με έναν νέο βελτιωμένο αισθητήρα ανάλυσης 320 x 240 pixel, καθώς και με NETD στα 40mk για να είναι σε θέση να διακρίνουν μεταξύ πολύ μικρών θερμικών διαφορών σε μία εικόνα. Με βάση τους αλγορίθμους βαθιάς μάθησης, οι κάμερες παρέχουν επίσης ισχυρή και ακριβή ανάλυση συμπεριφοράς, συμπεριλαμβανομένων ανιχνεύσεων-λειτουργιών, όπως η διέλευση γραμμής, η εισβολή, η είσοδος και η έξοδος από μία περιοχή, φιλτράρισμα ανθρώπων και οχημάτων, ενώ διαθέτουν και λειτουργίες προηγμένης ανίχνευσης πυρκαγιάς. Το ευφυές χαρακτηριστικό ανίχνευσης ανθρώπων / οχημάτων βοηθά στη μείωση των ψευδών συναγερμών που προκαλούνται από τα ζώα, το κούνημα της κάμερας, τα φύλλα ή άλλα άσχετα αντικείμενα, βελτιώνοντας σημαντικά την ακρίβεια του συναγερμού. Επιπλέον, οι κάμερες είναι εξοπλισμένες με ενσωματωμένη GPU. Αυτή η GPU υψηλής απόδοσης μπορεί να υποστηρίζει περίπλοκους αλγόριθμους. Διαθέσιμη από την εταιρία και η συσκευή θερμικής απεικόνισης χειρός DS-2TP31-3AUF, με ανάλυση 320x240 (με 2.4’’ display) και ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-ion, για 8 ώρες συνεχούς λειτουργίας.

Grande Security Α.Ε., τηλ.: 210-2135884.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.