15/02/2021

Νέα χρονιά, νέο βραβείο για την KEEPER Group!

Η Διεθνής Διοργάνωση Corporate Vision Awards, ανέδειξε για 2η συνεχόμενη φορά την KEEPER Group ως τον καλύτερο Διανομέα Συστημάτων Ασφαλείας στη Ελλάδα. Η ανάδειξη αυτή ήρθε σε μία δύσκολη χρονιά για όλο τον πλανήτη και παρά τις όποιες δυσκολίες, η KEEPER Group έμεινε πιστή στον στρατηγικό της σχεδιασμό...

Η Διεθνής Διοργάνωση Corporate Vision Awards, ανέδειξε για 2η συνεχόμενη φορά την KEEPER Group ως τον καλύτερο Διανομέα Συστημάτων Ασφαλείας στη Ελλάδα. Η ανάδειξη αυτή ήρθε σε μία δύσκολη χρονιά για όλο τον πλανήτη και παρά τις όποιες δυσκολίες, η KEEPER Group έμεινε πιστή στον στρατηγικό της σχεδιασμό, κάτι που την ξεχώρισε και την ανέδειξε ξανά νικήτρια έναντι του πολύ σκληρού και αξιόλογου ανταγωνισμού. Η βελτίωση των εσωτερικών της υποδομών, η στελέχωση των τμημάτων της, οι δεκάδες πιστοποιήσεις τεχνογνωσίας, η συνεχής κατάρτιση των ανθρώπων της και οι στρατηγικές της συνεργασίες με κορυφαίους οίκους όπως η DSC και η AJAX Systems, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που οδήγησαν στην εν λόγω επιτυχία.     

KEEPER Group, τηλ.: 210-2025705.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.