02/03/2021

Πολιτική φιλοσοφία Paradox Hellas A.E. & Paradox Next I.K.E.

Εκ μέρους των εταιρειών μας, Paradox Hellas A.E. & Paradox Next I.K.E. και με την αμέριστη ειλικρίνεια και τον επαγγελματισμό που μας χαρακτηρίζει τρεις δεκαετίες, καταθέτουμε την ακέραια θέση μας, ότι οι εταιρείες μας δεν θα επεκταθούν στον τομέα εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας, σε αντίθεση με άλλες...

Εκ μέρους των εταιρειών μας, Paradox Hellas A.E. & Paradox Next I.K.E. και με την αμέριστη ειλικρίνεια και τον επαγγελματισμό που μας χαρακτηρίζει τρεις δεκαετίες, καταθέτουμε την ακέραια θέση μας, ότι οι εταιρείες μας δεν θα επεκταθούν στον τομέα εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας, σε αντίθεση με άλλες εταιρείες του κλάδου. Δηλώνουμε υπεύθυνα ότι παραμένουμε ακλόνητοι στη φιλοσοφία ανάπτυξης μέσω του συνεργάτη εγκαταστάτη, ως σταθεροί συνοδοιπόροι, έναντι των κακόβουλων σχολιασμών που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για το αντίθετο.

Νέα εταιρεία, ίδια φιλοσοφία
Η Paradox Hellas Α.Ε., αντιλαμβανόμενη τις αυξημένες ανάγκες των συνεργατών της, επεκτείνει την παροχή υπηρεσιών αποκλειστικά για επαγγελματίες εγκαταστάτες. Συγκεκριμένα, με σεβασμό και διαφάνεια απέναντι στους συνεργάτες της, η εταιρεία υλοποίησε ένα νέο, τεχνολογικά προηγμένο κέντρο λήψης σημάτων μέσω νέας εταιρείας, της Paradox Next.

Η Paradox Next αποτελεί στρατηγικής σημασίας επένδυση της οικογένειας Τζαβόπουλου - Οικονομίδη και έχει ως στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση και την παροχή άριστης ποιότητας εξειδικευμένων υπηρεσιών σε όλο το δίκτυο συνεργατών.

Με 31 χρόνια εμπειρίας, η Paradox Hellas A.E. ενισχύει συνεχώς την ηγετική της θέση στην αγορά χονδρικής πώλησης συστημάτων ασφαλείας, πυρανίχνευσης & κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης.

Όπως τόνισε η Πρόεδρος της Paradox Hellas Α.Ε., κα Φωτεινή Αλίμα Οικονομίδου: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με αυτή τη νέα επιχειρηματική κίνηση. Σε βάθος χρόνου, με σωστή διαχείριση και με την αμφίδρομη στήριξη με τους συνεργάτες μας, η εταιρεία μας επεκτάθηκε. Παρά τις δυσκολίες που έχει ζήσει ο κλάδος μας, καταφέραμε να αναπτυχθούμε σε υποδομές, κατηγορίες προϊόντων, προσωπικό και δραστηριότητες και να παραμένουμε πιστοί στο όραμά μας, να προσφέρουμε άριστης ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους συνεργάτες χονδρικής, διατηρώντας παράλληλα την ίδια φιλοσοφία που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια».

Ο κ. Σταύρος Τζαβόπουλος, Πρόεδρος της Paradox Next ανέφερε σχετικά: « Η Paradox Next θα γίνει το επόμενο βήμα στην ασφάλεια. Ακολουθώντας πιστά τις αρχές λειτουργίας και εταιρικής πολιτικής της μητρικής εταιρείας, φροντίζουμε να ενισχύουμε την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας εγκαταστατών, έχοντας ως σταθερό οδηγό τη διαφάνεια, το σεβασμό και την ειλικρίνεια. Στοχεύουμε να διατηρήσουμε και να εξελίξουμε τις μακροχρόνιες σχέσεις που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια η Paradox Hellas Α.Ε. στη χονδρική και να οδηγήσουμε ψηλά και την Paradox Next».

Paradox Hellas, τηλ.: 210-2855000.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.