17/05/2021

Ajax StreetSiren DoubleDeck

Τώρα με τη νέα σειρήνα StreetSiren DoubleDeck, μπορείτε να τυπώσετε το λογότυπό σας στο αποσπώμενο Brandplate, καθώς και όποια άλλη πληροφορία επιθυμείτε όπως διεύθυνση, τηλέφωνο κτλ. Έτσι μπορείτε να έχετε μια έξτρα διαφήμιση της εταιρίας σας, που θα προσελκύει ακόμα περισσότερους νέους πελάτες! Η StreetSiren DoubleDeck χρειάζεται λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο...

Τώρα με τη νέα σειρήνα StreetSiren DoubleDeck, μπορείτε να τυπώσετε το λογότυπό σας στο αποσπώμενο Brandplate, καθώς και όποια άλλη πληροφορία επιθυμείτε όπως διεύθυνση, τηλέφωνο κτλ. Έτσι μπορείτε να έχετε μια έξτρα διαφήμιση της εταιρίας σας, που θα προσελκύει ακόμα περισσότερους νέους πελάτες! Η StreetSiren DoubleDeck χρειάζεται λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο για να ενεργοποιηθεί και να σημάνει συναγερμό, ενώ παράλληλα ανάβει και ένα φωτεινό κόκκινο LED που τραβάει την προσοχή ακόμα περισσότερο, με αποτέλεσμα κάθε απόπειρα εισβολής να μένει εκτεθειμένη άμεσα!

Η φωτεινή ένδειξη LED, σε συνδυασμό με μικρούς σύντομους ήχους της σειρήνας, υπενθυμίζουν ότι οι εγκαταστάσεις προστατεύονται, ο συναγερμός είναι οπλισμένος και η επιλογή καθυστέρησης εισόδου είναι ενεργοποιημένη. Ο κίνδυνος ψευδοσυναγερμών είναι αισθητά μικρότερος. Η StreetSiren DoubleDeck είναι ευέλικτη όσον αφορά στις ρυθμίσεις, οπότε μπορεί να προσαρμοστεί άψογα τόσο σε ένα ήσυχο περιβάλλον, όσο και σε μια θορυβώδη βιομηχανική ζώνη.

Η ένταση της σειρήνας μπορεί να ρυθμιστεί από 85 μέχρι και 113 dB, ενώ η διάρκεια του συναγερμού από 3 μέχρι και 180 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης της σειρήνας, ώστε να ανταποκρίνεται στους συναγερμούς μόνο με τη χρήση των ενδεικτικών LED, χωρίς τη χρήση ήχου. Η εφαρμογή Ajax δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν ποιοί ανιχνευτές θα ενεργοποιούν τη σειρήνα, ώστε να μπορούν να αποτραπούν καταστάσεις ψευδών συναγερμών, όπως για παράδειγμα από ενεργοποίηση του leaksprotect εξαιτίας ενός πλυντηρίου που παρουσιάζει μικροδιαρροή. Η StreetSiren DoubleDeck είναι ανθεκτική στη θερμότητα, το κρύο και τις γρήγορες αλλαγές της θερμοκρασίας. Το ερμητικά σφραγισμένο σώμα της έχει βαθμολογηθεί με επίπεδο προστασίας IP54.

Η εξωτερική σειρήνα είναι έτοιμη να αντέξει την έκθεση σε βροχές ή χιονοπτώσεις και μπορεί να εγκατασταθεί στους εξωτερικούς τοίχους χωρίς κουβούκλιο. Χάρη στο Jeweller, η StreetSiren DoubleDeck μπορεί να ανταποκριθεί σε συναγερμούς μόλις σε 0.3 δευτερόλεπτα, ακόμα και όταν το Hub είναι εκτός σύνδεσης. Το ιδανικό ύψος τοποθέτησης της εξωτερικής σειρήνας είναι τα 2.5 μέτρα. Έτσι είναι και εμφανής και ακούγεται καλύτερα, ενώ είναι πιο δυσπρόσιτη στους εισβολείς. Παρόλα αυτά, αν κάποιος επιχειρήσει να την αποκολλήσει από τον τοίχο, ο ενσωματωμένος αισθητήρας επιτάχυνσης θα σημάνει συναγερμό άμεσα.

Σε κάθε περίπτωση η εταιρία ασφαλείας αλλά και ο χρήστης θα ενημερωθούν σχετικά με την απόπειρα σαμποτάζ, ενώ οι βάνδαλοι θα αποτραπούν εξαιτίας της δυνατής σειρήνας που θα ηχήσει! Η εξωτερική σειρήνα λειτουργεί έως και 5 χρόνια με τις προεγκατεστημένες μπαταρίες, ενώ διαθέτει και ακροδέκτες για εξωτερική τροφοδοσία. Το αν θα χρησιμοποιήσετε μπαταρίες ως κύρια ή εφεδρική τροφοδοσία είναι καθαρά δική σας επιλογή.

Σε κάθε περίπτωση, το σύστημα θα σας ειδοποιήσει για την ανάγκη συντήρησης όταν το επίπεδο της μπαταρίας θα πέσει στο 20%. Η StreetSiren DoubleDeck σχεδιάστηκε ειδικά για να εξοικονομεί χρόνο κατά την εγκατάσταση. Η χρήση κωδικού QR βοηθά στην γρήγορη προσθήκη της σειρήνας στο σύστημα, ενώ ρυθμίσεις και διάφορες δοκιμές είναι διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής. Χάρη στο SmartBracket και τις προεγκατεστημένες μπαταρίες, η συσκευή δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί πριν από την τοποθέτηση.

ELS | Security & Automation Solutions, τηλ.: 210-9640258.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.