15/02/2021

Η νέα πρόταση από τη HILO στις κάμερες FISHEYE που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα!

Η hilo, η νέα, εντυπωσιακή πρόταση στις κάμερες ασφαλείας, λανσάρει την IP Fisheye κάμερα HL-FI5011FS. Η HL-FI5011FS είναι σχεδιασμένη να βλέπει τα πάντα με 360° super wide view, ενώ ταυτόχρονα να είναι διακριτική και εναρμονισμένη με το χώρο. Είναι μια κάμερα 4 σε 1, αφού έχει τη δυνατότητα να δίνει 4 διαφορετικά...

Η hilo, η νέα, εντυπωσιακή πρόταση στις κάμερες ασφαλείας, λανσάρει την IP Fisheye κάμερα HL-FI5011FS. Η HL-FI5011FS είναι σχεδιασμένη να βλέπει τα πάντα με 360° super wide view, ενώ ταυτόχρονα να είναι διακριτική και εναρμονισμένη με το χώρο. Είναι μια κάμερα 4 σε 1, αφού έχει τη δυνατότητα να δίνει 4 διαφορετικά video streams από 4 διαφορετικές γωνίες του χώρου, ταυτόχρονα. Τα οπτικά της είναι εξαιρετικής ποιότητας και δίνουν πεντακάθαρες εικόνες εντυπωσιακής ευκρίνειας. Μέσα από το διαχειριστικό software ο χρήστης μπορεί να δει ολόκληρη την εικόνα 360°, αλλά και να εστιάσει ή να κάνει zoom σε συγκεκριμένα σημεία του χώρου. Είναι εξοπλισμένη με μοναδική τεχνολογία image de-warping που μετατρέπει την ευρυγώνια εικόνα 360° σε δισδιάστατη εικόνα εξαλείφοντας τις παραμορφώσεις σε σχήματα και φιγούρες. Επιπλέον, η HL-FI5011FS Fisheye δε χρειάζεται επιπλέον παροχή ρεύματος γιατί είναι PoE και τροφοδοτείται από το καλώδιο ethernet που τη συνδέει με το δίκτυο ασφαλείας. Δείτε τη μεγάλη εικόνα με την κάμερα HL-FI5011FS Fisheye Σήμερα!

www.arktech.gr

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.