15/02/2021

Σχέδιο ελέγχου και αντιμετώπισης από την Ilarchos Security Services LTD

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, η Ilarchos Security δημοσίευσε πρόσφατα εγχειρίδιο με κατευθυντήριες Οδηγίες για όλο το προσωπικό και τους πελάτες της. Στο εν λόγω εγχειρίδιο παρουσιάζεται το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας και Υγείας το οποίο έχει τεθεί σε ισχύ προκειμένου να υλοποιείται...

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, η Ilarchos Security δημοσίευσε πρόσφατα εγχειρίδιο με κατευθυντήριες Οδηγίες για όλο το προσωπικό και τους πελάτες της. Στο εν λόγω εγχειρίδιο παρουσιάζεται το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας και Υγείας το οποίο έχει τεθεί σε ισχύ προκειμένου να υλοποιείται η διατυπωμένη Πολιτική Ασφάλειας και Υγείας της Εταιρείας.

Επιμέλεια Αποστολόπουλος Παναγιώτης

Στόχος του συγκεκριμένου εγχειριδίου είναι ο έλεγχος, η εξάλειψη ή/και η ελαχιστοποίηση της έκθεσης των εργαζομένων, επισκεπτών και προμηθευτών στην άμεση αναγνώριση και τον έλεγχο της εκδήλωσης της Ιογενούς ασθένειας - 2019-Novel CoronaVirus (2019nCoV).

Αυτό το πρότυπο εφαρμόζεται σε όλο το προσωπικό που κατά τη διάρκεια της εργασίας του, μπορεί να έρθει σε επαφή με ύποπτα κρούσματα που πάσχουν με την συγκεκριμένη ασθένεια.

Η Διεύθυνση της Εταιρείας είναι υπεύθυνη για την εξασφάλιση ότι όλοι οι εργαζόμενοι συμμορφώνονται με τις διατάξεις του σχεδίου αυτού, ενώ κάθε τμήμα είναι εξίσου υπεύθυνο για την παροχή όλων των αναγκαίων προμηθειών για τα μέσα ατομικής προστασίας κατά του κορωνoϊού, όπως

  • Γάντια μιας Χρήσης
  • Ποδιές – Στολές Ολόσωμες
  • Μάσκες προσώπου FFP2 (Ν95) και FFP3 υψηλής προστασίας
  • Γυαλιά
  • Χημικά Απολυμαντικά.

Γενικές προφυλάξεις θα πρέπει να τηρούνται από όλους τους εργαζομένους, ώστε να αποφεύγετε η επαφή με σταγονίδια ή άλλα επικίνδυνα πιθανά μολυσματικά υλικά.

Το εγχειρίδιο αυτό παρουσιάζει το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας και Υγείας το οποίο ισχύει προκειμένου να υλοποιείται η διατυπωμένη Πολιτική Ασφάλειας και Υγείας της Εταιρείας.

Η τήρηση των όσων προβλέπονται στο παρόν εγχειρίδιο είναι δεσμευτική για όλο το προσωπικό της Εταιρείας. Το εγχειρίδιο χρησιμοποιείται ως εκπαιδευτικό βοήθημα για την ενημέρωση του προσωπικού σχετικά με το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας & Υγείας, καθώς και τις υποχρεώσεις του προσωπικού που προκύπτουν μέσα από αυτό.

 

INFO
Ilarchos Security Services LTD
Λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού 364, ΤΚ 2051 / ΤΘ 16056, Στρόβολος, Λευκωσία – Κύπρος, τηλ.: 00357-22454520, fax: 00357-22511047, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.ilarchossecurity.com

Κατηγορία Τεύχος 01, Reviews

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.