21/01/2022

Νέες μπουτονιέρες από την Dahua technology

Η Dahua Technology λανσάρει τις νέες μπουτονιέρες της Q, οι οποίες έρχονται σε 3 εκδόσεις με 1, 2 και 4 πλήκτρα αντίστοιχα. Η σειρά Q περιλαμβάνει κυρίως τα μοντέλα VTO3311Q-WP (IP & Wi-Fi) και VTO3312Q-P (IP & 2-Wire). Η σειρά Q έρχεται με νέα ανανεωμένη πρόσοψη, αποσπώμενα πλήκτρα, τα οποία μπορείτε να αντικαταστήσετε, αλλά και πολλά ακόμα αξεσουάρ που σας επιτρέπουν να αλλάξετε την εμφάνιση της συσκευής ανάλογα με τις απαιτήσεις του έργου και του τελικού πελάτη.

Η Dahua Technology λανσάρει τις νέες μπουτονιέρες της Q, οι οποίες έρχονται σε 3 εκδόσεις με 1, 2 και 4 πλήκτρα αντίστοιχα. Η σειρά Q περιλαμβάνει κυρίως τα μοντέλα VTO3311Q-WP (IP & Wi-Fi) και VTO3312Q-P (IP & 2-Wire).

Η σειρά Q έρχεται με νέα ανανεωμένη πρόσοψη, αποσπώμενα πλήκτρα, τα οποία μπορείτε να αντικαταστήσετε, αλλά και πολλά ακόμα αξεσουάρ που σας επιτρέπουν να αλλάξετε την εμφάνιση της συσκευής ανάλογα με τις απαιτήσεις του έργου και του τελικού πελάτη. Ενσωματώνουν 2MP κάμερα, διαθέτουν υποδοχή Micro SD card(μέγιστης χωρητικότητας 256GB), έρχονται με προστασία IP65 και IK08 για να αντέχουν τη βροχή και τα χτυπήματα αντίστοιχα και είναι τεχνολογίας PoE, για μεγαλύτερη ευελιξία κατά την εγκατάσταση.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.